Банско Номад Фест 2022 започна

Над 500 дигитални номади от над 40 страни събира Банско Номад Фест. Събитието започна днес и ще продължи до 3 юли. За една седмица Банско ще се превърне в място за лекции и обмяна на опит за дигиталния начин на живот, както и за различни активности, които планинският курорт може да предложи.

Програмата на събитието включва теми катп създаване на онлайн бинес, инвестиране за дигитални номади и продуктивност, а над 80 лектори от цял свят ще предадат своите знания и опит на участниците.

Местните ресторанти ще предложат на дигиталните номади вкусни специалитети от традиционната и международната кухня. Следобедите пък са предвидени за отдих и забавление с дейности като рафтинг, преходи в планината, конна езда, разходка с колело, посещение на Парка за танцуващи мечки в Белица, дегустация на вино, пейнтбол, АТВ приключение, куиз за пътешественици и много други. Амбицията на Банско Номад Фест е да покаже Банско като дестинация за дистанционна работа, както и възможностите за пълноценен начин на живот през всички сезони.

Банско Номад Фест се организира за трета поредна година от Coworking Bansko – споделено работно пространство за дигитални номади и хора, работещи от разстояние. През 2022, събитието разпродава всички 550 билети като над 80 лектори вземат участие от цял свят. Много от участниците ще останат в Банско за няколко седмици и месеци, за да се запознаят по-отблизо с планинския начин на живот.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Последното приключение на Индиана Джоунс
В края на юни един от най-великите филмови герои на всички времена...
Read More
0 replies on “Банско Номад Фест 2022 започна”