Бръснатата глава на принцеса Шарлийн

MONACO, MONACO - DECEMBER 16: Princess Charlene of Monaco attends the Christmas gift distribution on December 16, 2020 in Monaco, Monaco. (Photo by SC Pool - Corbis/Corbis via Getty Images)

Принцеса Шарлийн от Монако винаги е била под светлините на прожекторите – все пак съпругът й принц Албер е наследник на модната муза Грейс Кели. Логично, бившата състезателка по плуване редовно е сравнявана със своята покойна свекърва – в избора си на тоалети, бижута, аксесоари… Досега нежната визия на Шарлийн винаги бе подкрепяна от критиците. От известно време 42-годишната принцеса залита все повече в посока рок и дори грънч мода, а това не се приема еднозначно от консервативните й поданици.

Последният експеримент на принцесата е къса коса с обръснат участък от едната страна. Снимки от тази визия се появиха миналата седмица по време на официално появяване на Шарлийн с едно от децата й. По-рано през месеца близнаците на кралската двойка имаха рожден ден, отпразнуван в тесен семеен кръг и Шарлийн бе подстригана на класически боб. Тогава не личеше да е подкъсила толкова много зоната около ушите.

Дали прическата на принцесата не е знак за някакъв бунт към класическите порядки? Или пък е прикриване на някаква медицинска манипулация? Догадките около решението на Шарлийн не са малко, но самата тя не им е отговорила. В профила си в социалните мрежи пък публикува щастливи кадри с принц Албер и двете им деца, с което изключи и възможността прическата й да е резултат от някаква семейна криза.

А вие какво мислите? Отива ли и така или по-скоро не?

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Trend поло блуза

С наближаването на студените месеци дрехите стават на все повече пластове, но...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ