Влюбени и щедри

(Photo by Steven Ferdman/Getty Images)

Дори с три деца на главата, затворени вкъщи и с куп провалени проекти актьорската двойка Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс не се оставят на лоши мисли. Нещо повече те правят всичко по силите си, за да облекчат живота на тези свои сънародници, които нямат късмета да получават по няколко милиона годишно.

Макар кино проектите им да изчакват своите премиери, двамата не се оплакват от недоимък, а това само по себе си е причина да са особено щедри. И Райън и Блейк доказва, че в това нямат равни.

В началото на пандемията миналата година актьорите бяха сред първите звездни двойки, които се притекоха на помощ на пострадалите от COVID-19 и техните близки. Тогава двамата избраха да подкрепят с за предоставяне на храна и продукти от първа необходимост на нуждаещите се в САЩ и в Канада – Feeding America и Food Banks Canada.Сега, точно 11 месеца по-късно, те повтарят жеста си и даряват същата сума на двете благотворителни организации.

“Щастливи сме, че можем да продължим да подкрепяме Feeding America и Food Banks Canada. Знаем, че трудностите, пред които много се изправиха през последната година, все още не са приключили и сме благодарни за възможността да подпомогнем хранителни банки в Канада и САЩ, които осигуряват храна на хората в нужда”, гласеше официалното изявление на двойката по повода.

Освен тези дарения през последната година те подкрепиха множество по-малки организации – в края на март те раздадоха по 100 хиляди долара на четири болници в Ню Йорк, а по-късно дариха по още над 200 хиляди за организации за подкрепа на жените в Канада, както и за подпомагане на бездомните в страната.

На фона на всичко това двамата изглеждат още по-щастливи и влюбени въпреки дългото задържане у дома. Или пък точно заради него. А в тази принудителна пауза нищо чудно скоро да някое решат да създадат още някое бебе.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Мерилин, това ти ли си?
Мерлин Монро се завръща от отвъдното през последните дни. Първо, заради скъсаната...
Read More
0 replies on “Влюбени и щедри”