Вяра Панталеева и коледна емоция

Вяра Панталеева е едно от момичетата с талант, с които сте се срешали на страниците на списанието. Тази Коледа певицата пусна песента „Обичам!“ с премиера и красив видео клип като личен подарък към хората с вкус. С нея Вяра и екипът от големи музиканти искат да обогатят звуковия фон в ефира ни, с нещо свежо, чувствено и много зареждащо. Музика, която ни връща в спомените за една епоха, когато всичко се движеше на по-бавни обороти, ние живеехме по-спокойно и бяхме по-добри, по-усмихнати, по-емоционални и се радвахме на малките неща, като деца. Музиката и текста на песента ни връща точно в онова предколедно време, когато очакваме тайничко да се случат чудеса и снежинките падат бавно. Екипът на „Обичам!“ го е постигнал успешно и в звук, и в картина.

Проектът се ражда след като пада предаването „Нощни птици“ по БНТ, където тя и колегите ѝ пеят и свирят на живо години наред. Осъществяват тази нова песен, с която отново се събират, за да работят заедно. Цялостната концепция за проекта на Вяра Панталеева и „Нощни птици“ бенд е да се създават и представят на публиката любими песни – авторски или кавър версии в нов прочит, и в стилистиката на 40-те, 50-те и 60-те години, суинг и ретро звученето, с отдаване на почит и уважение към българската музика. Носят усещане за по-романтични времена и за някои изгубени чувства и емоции. Един музикален уют и топлина.

В създаването на песента участие взимат: текст и музика – Чавдар Цолов, аранжимент – „Нощни птици бенд“, съставен от Мишо Шишков – пиано, Юрий Божинов – контрабас, Георги Варамезов – ударни, Петьо Момчев – саксофон.

Spread the love
More from Вида Пиронкова
Стефан Вълдобрев: Необичайният заподозрян
Славата не е за мен. Обичам да съм анонимен. Да тръгна и...
Read More
0 replies on “Вяра Панталеева и коледна емоция”