В дома на Джулия Робъртс

Миналата година, точно преди пандемията, Джулия Робъртс се сдоби с нов дом. Стогодишната викторианска къща в Сан Франциско си струва всеки цент от 8.3 милиона долара, които е платила актрисата и днес ще ви разходим из нея.

Кварталът Presidio Heights е малък, спокоен, подходящ за деца и, разбира се, скъп – тук са едни от най-тузарските имоти в Сан Франциско. Районът е заобиколен от паркове и природа и това му осигурява тишина и чист въздух – лукс в многомилионния мегаполис. Гледките също не са за подценяване – от кухнята, дневната и основната спалня се открива прекрасна панорама към залива Сан Франциско и моста Голдън Гейт.

Къщата с площ от 580 кв.м. е на 5 етажа и разполага с 5 спални, 4 бани, гараж за 2 коли, винарна за 1 000 бутилки, градина и допълнителна таванска стая. Проектиран през 1907 г. от Силвен Шнайтахер, имотът е реновиран от интериорния дизайнер Джон Уитман.

Първият етаж се отваря с просторно входно фоайе с големи прозорци, от което се преминава в дневна стая, официална трапезария и семейна стая с камина. Тук е и гурме кухнята със стая за закуска и бар.

На втория етаж са разположени 4 спални и 2 бани, а на третия е апартаментът с основната спалня, която има балкон с гледка към залива.

Двата подземни етажа приютяват кинозала, гардеробна, пералня, гараж, винарна и кучешка баня. Зад къщата има градина за спокойни мигове със семейството.

След като купиха къщата в Сан Франциско, Джулия Робъртс и съпругът ѝ Дани Модер продадоха един от имотите си в Малибу за 8 милиона долара. Малибу е основното местоживеене за семейството от 2003 година. Като една от най-високоплатените актриси в Холивуд, Джулия Робъртс притежава няколко имота – освен тези в Малибу и Сан Франциско, тя има още апартамент в Ню Йорк и ранчо в Ню Мексико.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Напусна ни Пако Рабан
На 88 години в бретанския град Порсал във Франция почина световноизвестният дизайнер...
Read More
0 replies on “В дома на Джулия Робъртс”