В подготовка за „Сексът и градът“

Актрисата Сара Джесика Паркър се превърна в модна икона зарази образа си на Кари Брадшоу в сериала на HBO “Сексът и градът“, а това е както ласкателно, така и задължаващо. Въодушевена от новата вълна от епизоди, които неотдавна бе обявено ще се снимат в продължение на култовата поредица, Сара подхвана нова PR кампания, с която да рекламира магазина си за обувки. Колекциите й за него се създават в сътрудничество с различни марки, а сред тях са Nordstorm и Джордж Малкемус.

“Чувствам се задължена към много жени. Наясно съм, че нямаше да имам възможност, да предлагам обувките, които харесвам, ако не бяха жените, следвали ме през всичките тези години. Не искам да ги убеждавам да купуват нещо, което аз самата не бих носила“, казва актрисата за своето начинание.

През уикенда Сара Джесика Паркър отново се появи лично да инспектира магазина си и предстоящата нова колекция, която се задава. Разбира се, екипирана с маска и спазвайки всички правила. За нас остава да гадаем дали някои от моделите няма да се появят в предстоящите епизоди на поредицата.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Тайната на парфюма
Франсоа Демаши, главният пафюмерист на Dior, хвърля светлина върху процеса по създаването...
Read More
0 replies on “В подготовка за „Сексът и градът“”