Влюбена в бившия?

(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Гуинет Полтроу направи признание, което може да пренареди отношенията в живота й. Актрисата издаде, че не искала да се разделя с бившия си мъж Крис Мартин. Двамата имаха един от най-емблематичните холивудски разводи, но по-интересното е, че цялата истина за него още не е съвсем ясна на феновете им. В телевизионно интервю актрисата сподели, че разводът им е било „последното нещо“, което е искала да се случи. 

„Научих толкова много от нещо, което беше последното на света, което исках да се случи“, заяви актрисата в телевизионно интервю.

Полтроу и Мартин бяха женени в продължение на 11 г. Двамата се разведоха през 2014 г. Двамата имат две деца – Епъл на 15 г. и Моузес на 14. След раздялата им актрисата има още един брак, с телевизионен водещ, а гласът на Coldplay е във връзка с Дакота Джонсън. 

„Никога не бих искала да се разведа. Никога не бих била искала да бъда неженена с мъжа, който е баща на децата ми“, заяви тя в типичния си стил. Въпреки това обаче раздялата я научила на много за самата нея. Така разбрала от какъв мъж точно има нужда и вече, споделя, го е открила.


За новия си мъж споделя, че е имала притеснения, тъй като той е човек, който държи на личното пространство – нещо, което когато си женен за световноизвестен актьор, може и да е трудно. 

Въпреки че Гуинет Полтроу и Крис Мартин са разделени, двамата поддържат добри отношения, дори приятелски. Нещо повече – тя и новият ѝ съпруг нерядко излизат на вечеря с Мартин и Дакота Джонсън. Дали пък в крайна сметка не актрисата още не е влюбена в бившия си?

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Моята приказка от „1001 нощ“

Когато преди почти година светът спря да живее на пълни обороти заради...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ