Гледаме финала на „Живите мъртви“ през лятото

© 2020 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

И вие ли чакате финала на „Живите мъртви“? Сигурни сме, че не сме единствените фенове на безумната зомби апокалиптична поредица на Франк Дарабонд, която загнезди завинаги в сърцата ни Рик, Дарил и злодея Нийгън.

Само преди 2 години хората си мислеха, че с „Живите мъртви“ е приключено. Тогава излизат 6 допълнителни епизода, пакетирани в сезон 10. Това лято феновете получават още една силна доза ужас, бруталност и разхвърляни мозъци.

„След шестте допълнителни епизода от сезон 10, които се фокусираха върху по-малки истории, посветени на персонажите, сме изключително развълнувани да покажем сезон 11, който ще е по-мащабен от всякога. Залогът ще бъде голям – ще видим повече зомбита, тонове екшън, интригуващи нови истории, невиждани досега локации и нашите групи заедно в една общност за първи път, опитвайки се да възстановят това, което Шептящите им отнеха.“, каза Анджела Канг, шоурънър и изпълнителен продуцент на сериала.

Последният разширен сезон на знаковата поредица ще стартира с осем нови епизода. Те ще поставят началото на мащабна сюжетна арка, простираща се в 24 епизода, която ще доведе успешния сериал, излъчван цяло десетилетие, до неговия завършек. Епичното пътешествие до финала на хитовата поредица очаквайте на 23.08. по FOX.

А ето ви малко тийзър:

Spread the love
More from divamagazine.bg
Салата с ябълки и меден дресинг
Продукти: 3 шепи смесени листни зеленчуци 2 нарязани червени ябълки 1 ч.ч....
Read More
0 replies on “Гледаме финала на „Живите мъртви“ през лятото”