Дакота Джонсън и грижата за себе си

Фотография Sharon Radisch; Courtesy of Maude

През последните пет години актрисата Дакота Джонсън си е извоювала име на модерен секссимвол. Разбира се, до голяма степен това се дължи на участието ѝ в „50 нюанса сиво“, но ролята на Анастейша Стийл е само началото. 31-годишната актриса не крие намерението си да говори свободно и открито по темата за секса не само на екран, а и извън него.
В тази насока е и най-новото ѝ начинание. Джонсън вече е съдружник и творчески директор в Maude, секс уелнес бранд, известен с елегантните си, подобни на скулптури секс играчки, органичните кондоми и лубриканти и позитивните си послания.
„Дакота перфектно въплъщава мисията на Maude.“ – казва Ева Гойкоачеа, изпълнителен директор на компанията – „Тя без притеснение работи по темата за секса и интимността, а усетът ѝ за дизайн и чувството ѝ за хумор пасват много добре на нашата естетика.“
В условията на глобална пандемия, когато здравните експерти предупреждават, че вие самите сте най-безопасният си секс партньор, посланието на Джонсън и Maude идва съвсем навреме – сексуалното благополучие е грижа за себе си, и то от най-приятните.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Джон Галиано – ексцентрикът на модното седло
Днес едно от най-големите имена в света на модата Джон Галиано навършва...
Read More
0 replies on “Дакота Джонсън и грижата за себе си”