Дебютира новият трейлър на „Дюн: Част втора“

Само няколко дни след като зрялото епично кинопреживяване „Дюн“ на Дени Вилньов се появи по екраните, Legendary и Warner дадоха зелена светлина на предварително замисленото продължение „Дюн: Част втора“, което да завърши подобаващо историята, базирана на първия роман от монументалната фантастична поредица на Франк Хърбърт.

Трейлърът ни представя следващата епична глава от историята базирана на бестселъра на Франк Хърбърт. Премиерната дата на филма за България е 1 ноември 2023 година.

Дени Вилньов, който е режисьор на проекта и негов основен творчески двигател, сподели пред Vanity Fair, че за него е от изключително значение продължението на историята – това, което предстои да видим, е част втора на разказа и действието продължава там, откъдето е приключило в Дюн.: „Няма да има период от време, в който не сме наблюдавали героите – в началото на втората част продължава драматичното действие, с което приключи първият филм. Задачата да адаптирам романа на Хърбърт изглеждаше почти неосъществима, въпреки че това е мечтата на живота ми. За мен беше важно да остана верен на творбата и до голяма степен съм удовлетворен, защото много от първоначалните ми идеи и представи как трябва да изглежда филмът се осъществяват.“

Нови и стари образи се преплитат в това епично визуално приключение.


Spread the love
More from divamagazine.bg
Брад Пит с добра кауза
Брад Пит използва времето си след раздялата с Никол Потуралски, за да...
Read More
0 replies on “Дебютира новият трейлър на „Дюн: Част втора“”