Деми Ловато с увреждане заради наркотици

(Photo by Rich Polk/E! Entertainment/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Когато говорим за шоубизнеса, той винаги е обилно полят с хубави напитки и други изкушения. Едно от младите и успешни имена обаче проговори без притеснения за това какви са последствията на този сладък живот.

Певицата Деми Ловато разкри, че заради свръхдозата през 2018 г. е получила три инсулта и инфаркт, и е останала с мозъчно увреждане. Новият документален филм за 28-годишната звезда дава пълна информация за последиците от свръхдозата, която едва не я уби.

През 2018 г. бившето дете звезда беше намерена в безсъзнание в дома си в Холивуд хилс от свръхдоза опиоиди и фентанил. Само седмици преди това тя издаде песента си „Sober“ (трезв), в която пее как пак се е върнала към порока след 6-годишно въздържание. В интервю в интернет певицата каза, че е чувала различни истории за живота си и какво мислят хората, че се е случило. Затова е искала да разкрие своята гледна точка пред феновете си.

Сред последиците от свръхдозата е и замъгляване на зрението, заради което Деми Ловато трудно чете и не може да шофира.В миналото Деми Ловато е страдала също от хранително разстройство. Тя е започнала да взима кокаин, когато е била на 17 години. За първи път е влязла в рехабилитационна клиника на 18 години. Тогава й поставят диагноза биполярно разстройство.

Документалният филм е от четири части. В него Деми Ловато говори също за травматични преживявания в живота й и за натиска да отговори на очакванията в развлекателната индустрия.

Деми Ловато се завърна на сцената през януари 2020 г. на церемонията за наградите „Грами“. Сега тя е говорителка на апликацията Talkspace за психично здраве.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Само за жени! София посреща четвъртото издание на BIODERMA Women’s Run това лято

BIODERMA Women’s Run – първото в България бягане само за жени, идва...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ