Джони е невинен

Джони Деп спечели делото за клевета срещу бившата си съпруга Амбър Хърд. Твърденията на Хърд са недоказани, решиха съдебните заседатели в Окръжния съд във Феърфакс.

В продължение на над 13 часа в три последователни дни седемчленното жури е обсъждало присъдата. Крайното решение е, че Амбър Хърд трябва да плати на бившия си съпруг 15 милиона долара обезщетение, от тях 5 милиона – обезщетение за претърпени вреди.

Съдът смята, че твърденията на Амбър Хърд за брака ѝ с Деп не отговарят на истината и създават „клеветнически внушения“, продиктувани от „чиста злоба“.

Едновременно с това журито присъди обезщетение от 2 милиона долара на Хърд, заради изявленията на бившия адвокат на Джони Деп, който в интервю е определил твърденията ѝ за домашно насилие като „измама“.

Звездата от „Карибски пирати“ заведе иск срещу бившата си съпруга за 50 милиона долара заради статия във Washington Post от 2018 г., в която тя се е нарекла „публична фигура, представляваща домашно насилие“. Заради клеветите ѝ Деп изгуби редица ангажименти в Холивуд. Хърд пък заведе контра иск за 100 милиона долара за клевета заради изявления на адвокат на Деп, който нарече твърденията ѝ“измама“.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Кейти Холмс отново сама
Актрисата Кейти Холмс няма намерение скоро отново да се задоми. Звездата и...
Read More
0 replies on “Джони е невинен”