Ейса, новата жена до Момоа

Новината за раздялата на Джейсън Момоа и Лиса Бонет в началото на годината натъжи както техните фенове, така и обикновените романтици, вярващи в силната и трайна любов. Момоа и Бонет минаваха за една от най-стабилните и сплотени двойки в Холивуд, но изглежда е дошло време да продължат напред поотделно. 

Е, поне Момоа продължава. Красавецът с хавайска кръв отскоро се среща с не по-малко красивата си колежка Ейса Гонсалес. Магнетичната 32-годишна брюнетка е родена в Мексико и от малка открива страстта си към актьорството. Снима се в различни телевизионни продукции в родината си още преди да е навършила 20 години, а през 2009 г. излиза и първият ѝ соло албум Contracorriente. Ейса има не само драматичен талант, но и прекрасен глас, така че парчето Mi Destino Soy Yo бързо се превръща в хит.

Амбициите на Гонсалес излизат извън пределите на испаноезичния свят и през 2013 г. се мести в Лос Анджелис с намерението да покори Холивуд. И успява за рекордно кратко време. Горещата красота и талантът ѝ осигуряват място в продукцията на Netflix „От здрач до зори“ и не след дълго името ѝ вече не е непознато на киноманите. Следват участия в блокбъстърите „Алита: Боен ангел“ на Джеймс Камерън, „Зад волана“ и „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, както и в „Блъдшот“, „Годзила срещу Конг“ и „Линейката“. На премиерата на последния, впрочем, Ейса бе в компанията на Джейсън Момоа. Близки до двамата твърдят, че те се „забавляват много“ и „Джейсън се грижи за Ейса с радост, защото е щастлив с нея“.

Преди Аквамен Ейса Гонсалес е имала връзки с Тимъти Шаламе и Джош Дюамел, а по непотвърдени слухове – и с Кристиано Роналдо и Лиъм Хемсуърт.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Мария Лалева: Нямам девиз. Имам път
Някъде през 80-те години на XX век писателят Марсел Пруст попълнил въпросник...
Read More
0 replies on “Ейса, новата жена до Момоа”