Ема Стоун е Круела де Вил

С истинско кинематографично настървение очаквахме първия трейлър на филма „Круела“, който разказва историята на един от злодеите от нашето детство – мадам Круела де Вил.

За проекта се говори от близо година и основната ни екзалтация идва от Ема Стоун, която влиза в главната роля.

Cruella, както е името на филма, проследява зараждането на злата Круела де Вил, която хората познават от романа „Сто и един далматинци“ на Доди Смит от 1956 година. През 1961-а „Дисни“ пускат филм, базиран на романа, който печели награда БАФТА и се превръща в хит.

Години по-късно са се правили още няколко адаптации на известния роман, както и опити за продължения, но нито един толкова успешен, колкото първия филм. В игралната версия на филма от 1996-а Круела де Вил е изиграна от Глен Клоуз, но това, което „Дисни“ предлагат сега е съвсем различно.

Зародишът на злото, който сътворява ексцентричната Круела със забележителната й черно-бяла коса е любопитен, а Ема Стоун е бижу, което бихме гледали в почти всичко. Към нея се присъединяват Ема Томпсън, Марк Стронг, Емили Бийчъм и други. Сценаристи на филма са Дейна Фокс, абсолютният ни любимец Тони Макнамара (гледали сте „Велика“ и „Фаворитката“, нали) и Алин Брош Маккена. А режисьор е Крейг Гилеспи. Премиерата е на 28 май тази година и сме в очакване.

Днес излезе първият трейлър и ние ви черпим с него. „Истината е, че съм родена брилянтна, лоша и малко луда“, казва Ема Стоун в него. А вие очаквате ли Cruella?

Spread the love
More from divamagazine.bg
Лана дел Рей и обичта към Ейми
Феновете често ги сравняват заради меланхолията в песните, перипетиите по пътя и...
Read More
0 replies on “Ема Стоун е Круела де Вил”