„Жената на пътешественика във времето“ по HBO Max

Фотография HBO

Нов интересен сериал са ни приготвили от HBO. Първите епизоди на драматичната поредица „Жената на пътешественика във времето“ вече са налични за гледане в стрийминг платформата HBO Max. Шестте части на историята са адаптация на Стивън Мофат („Шерлок“ и „Доктор Кой“) по едноименния роман на Одри Нифнегър, разказващ за вълшебната любовна история между Клеър (Роуз Лесли от „Игра на тронове“) и Хенри (Тео Джеймс от „Дивергенти“). В техния брак има само един проблем – пътуване във времето…
Освен Роуз Лесли и Тео Джеймс в сериала участват още Десмин Борхес („Утопия“, „Ти си най-лошият“) и Наташа Лопес („Надцакването“). Изпълнителен продуцент и режисьор е Дейвид Натър (носител на Emmy® за режисьора на „Игра на тронове“ на HBO, „Братя по оръжие“ и номиниран за „Семейство Сопрано“ и „Пасифик“).
„В предпоследния епизод, героят ми Хенри казва: „Хората се тревожат за миналото; какво биха могли да направят, какво не са направили. Те се тревожат за бъдещето; какво идва, какво не идва, какво биха могли да могат да правят това, което няма да имат възможност да направят. Но единственото нещо, което има значение и единственото време е сега.“ – Мисля, че това е толкова вярно и е добро напомняне за мен, защото правя точно това. Тревожа се за бъдещето и за миналото. Но животът в момента е единственото време, което наистина има значение. Като се има предвид света, в който живеем сега – мисля, че това е добро послание за всички.” – споделя Тео Джеймс.
„Жената на пътешественика във времето“ се излъчва всеки понеделник по HBO Max.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Брад Пит и Марго Роби ви канят на най-скандалното киносъбитие на сезона – „Вавилон“
Този януари, готови ли сте за блясък, поквара и кино? Награденият с...
Read More
0 replies on “„Жената на пътешественика във времето“ по HBO Max”