Завръщането на Парис с Valentino

От известно време бяхме позабравили Парис Хилтън и нейния луксозен Барби стил. Пандемията, изглежда, повлия на различните й бизнеси и сега наследницата се опитва да се завърне по-бляскава и шеметна отвсякъде. Прави го с рекламата на новата чанта на Valentino, която представя от няколко дни в социалните си профили.

Към кампанията на марката този път се присъединиха и две други представителки на фамилията – майка й Кейти и сестра й Ники. Триото дори се пошегува, че заради вируса, това ще си останат единствените им семейни снимки тази година и ще ги използват вместо коледни картички.

Трябва да си признаем, че кампанията за чантите Romana Stud на Valentino прави впечатление с добре изчистеното си послание. То е насочено към почитателите на модерни, младежки и в същото време класически модели. Семейният елемент също е особено значима част от посланията на кампанията – все пак през 2020 стана ясно, че в моменти на криза оставаме само с най-близките си хора и какво по-хубаво с тях да споделим и модните си влечения.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Тейлър Суифт с нов рекорд
Певицата Тейлър Суифт чупи рекорд след рекорд. След суперуспешното си турне, тя...
Read More
0 replies on “Завръщането на Парис с Valentino”