Зак Ефрон отново сам

THE STELLA ARTOIS THEATRE AT BMC, NEW YORK, UNITED STATES - 2019/05/02: Zac Efron attends "Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile" during 2019 Tribeca Film Festival at The Stella Artois Theatre, Manhattan. (Photo by Sam Aronov/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Някои мъже не са създадени за сериозна връзка. Изглежда, че Зак Ефрон е от тях.

Радиоводещият Кайл Садиландс сподели в ефир, че е говорил с актьора, който е потвърдил, че наскоро се е разделил с приятелката си Ванеса Валадарес. Двамата бяха заедно по-малко от година, като се говореше, че Ефрон дори търси имот в Австралия, за да бъде по-близо до любимата си. През месеците, в които бяха заедно, двойката на няколко пъти беше разделяна от медиите, но явно този път слуховете са истина.

„Не го пише само във вестниците, аз също мога да го потвърдя. Говорих с него вчера и той ми каза, че с Ванеса са поели по различни пътища“, заяви Кайл. Според него, не е имало драма между двамата, но връзката им е приключила окончателно. Новината за раздялата идва като шок за феновете на актьора, тъй като само преди месец той беше забелязан в компанията на Ванеса и изглеждаше щастлив.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Sting и най-великите му дуети

Всяка сутрин, която започва с новина за Стинг, е добра сутрин. Поне...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ