Защо Шайло изтри името на Брат Пит

Децата на известни родители неминуемо живеят под светлините на прожекторите. Дори, ако самите те не искат това. Нерядко в знак на индивидуалност те се отказват от звездните си фамилии, само и само да имат своя път. Но такъв ли е случая с Шайло Джоли Пит?

Първородната дъщеря на Анджелина и Брат премахна фамилията на баща си от профилите си в социалните мрежи. Така Шайло вече е „само“ Шайло Нувел Джоли. Световните таблоиди коментират, че това е сериозен удар по Брад Пит, който води дела с бившата си съпруга за попечителството над децата им. Засега шестте им деца живеят с Анджелина Джоли в имението й в Лос Анджелис, но се знае, че баща им често ги посещава и споделя родителските отговорности. Актрисата също разкри в интервю за Vogue, че с бившия й живеят в съседство именно заради децата.

(Photo by Jeff Spicer/Getty Images)

Дали напрежението не е оказало своето сериозно влияние върху Шайло? През годините именно тя бе смятана за любимката на Брад, а връзката им бе много силна. Възможно е в това охладняване да е намесена хормоналната терапия, на която Шайло се подложи за почти 2 години, за да смени пола си. То обаче бе спряно през септември, а няколки пъти от тогавя Шайло бе уловена в доста момичешки вид.

Всъщност няма да е изненада, ако решението на дъщерята на двойката е именно резултат от бушуващите й хормони. Кой ли тийнейджър не се е карал и „отказвал“ от родителите си?

Spread the love
More from divamagazine.bg
Хрупкави блокчета с ядки и плодове
Продукти: 10 фурми ¾  ч.ч. бадемово масло щипка сол 2-3 с.л. вода...
Read More
0 replies on “Защо Шайло изтри името на Брат Пит”