Звездите през декември

Овен

Овни, през декември любовният ви живот ще бъде хармоничен и спокоен. Няма да има спорове и скандали между вас и партньора ви. В дома ви ще цари мир както никога досега. На това разбирателство ще се радват най-много децата. При финансите и професионалните дела всичко е наред. Не така стоят нещата със здравето. Ще имате известни проблеми, свързани със смяната на сезоните. Стойте на топло и сухо и се пазете от простуди.

Телец

Телци, през този месец ви се очертава много работа. Трябва да положите допълнителни усилия, за да получите повишението, което винаги сте искали. Не давайте поводи на началниците да ви прескочат, когато раздават повишенията. Студентите и учениците ще се справят отлично със задачите си, а някои от тях ще спечелят и стипендии, за да продължат образованието си. Никакви хронични заболявания няма да ви тормозят през декември.

Близнаци

Близнаци, през декември перспективите в кариерата не са добри. От известно време имате усещането, че тъпчете на едно място. Не се случва нищо извън обичайното, което да покаже, че сте на прав път и усилията, които полагате, се оценяват. На добри печалби ще се радват само онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. Здравето няма да ви създава проблеми, стига да не прекалявате с нездравословните храни и напитки.

Рак

Раци, през този месец ще се сблъскате с известни здравословни проблеми. Не се тревожете, не е нищо сериозно – обикновени неразположения, които ще минат от самосебе си. Вкъщи ще се радвате на спокойствие и разбирателство, а една кратка семейна ваканция за празниците ще ви дойде добре. На работното място не ви очакват изненади, финансите ви са стабилни. Очаквайте добри новини, свързани с деца или близки роднини.

Лъв

Лъвове, през декември ще разрешите отдавна наболели семейни проблеми и ще се погрижите за възрастни роднини. Вкъщи се радвате на разбирателство и любов. Ще има и немалко спорове, но ще ги разрешите с много разговори и комуникация. Намерете начин да прекарвате повече време заедно. Децата ви също имат нужда от вас, не пренебрегвайте възпитанието им. В работата перспективите са отлични и усилията ви се оценяват.

Дева

Деви, много интимни радости очават вас и половинката ви този месец. Трябва обаче да сложите граници на любовния си живот и да го пазите от чужди вмешателства, били те от доброжелатели, приятели и роднини. Вашите отношения са си ваша работа. Междувременно не се изолирайте вкъщи, а разширете социалния си кръг и създайте нови приятелства. Някои от тях ще ви бъдат полезни в бъдеще. Здравето няма да ви създава проблеми.

Везни

Везни, декември идва при вас със страхотни възможности за напредък в кариерата. Ще получите всичко, което ви е необходимо за професионален успех. Известни разногласия ще има вкъщи, но през втората половина на месеца недоразуменията ще се изчистят и връзката ви ще бъде хармонична и мирна. Пътуване с любимите хора ще ви донесе много приятни емоции – най-вероятно посещение при далечни роднини за празниците.

Скорпион

Скорпиони, през този месец необвързаните сред вас трябва да внимават с любовния си живот. Не започвайте сериозни връзки точно сега, защото е много възможно да съжалявате. Що се отнася до обвързаните – семейството ви се нуждае от вас, дайте му цялото си внимание. По отношение на работата няма от какво да се притеснявате. Макар и бавно, не след дълго ще настъпят положителни промени. Здравето също не дава повод за тревоги.

Стрелец

Стрелци, през декември ви очаква пътуване по работа, което ще ви донесе сериозен бонус – или финансови постъпления, или повишение. Семейните отношения са непостоянни, има върхове, има и спадове, но трябва заедно да изгладите противоречията. Децата ще ви създават известни проблеми, но те ще са по-скоро досадни, отколкото сериозни. Необвързаните ще имат чудесен шанс за нова любов, а защо не и за сериозна връзка.

Козирог

Козирози, звездите се подреждат във ваша полза този месец. Очакват ви големи успехи в кариерата, особено ако се занимавате със собствен бизнес. В началото на декември ще имате известни финансови проблеми, но към края на месеца ще се разрешат. Вкъщи всичко ще е наред, а любовният ви живот ще бъде за пример. Спорове и недоразумения може да имате с далечни роднини, вероятно по имуществени и наследствени въпроси.

Водолей

Водолеи, през декември необвързаните сред вас ще трябва да се постараят, ако искат да открият любовта. Тя няма да дойде и да потропа на вратата ви, докато си седите вкъщи. Трябва да излезете и да я потърсите – смело и без излишни притеснения. В работата всичко е наред, а в края на месеца ще ви зарадват и празнични бонуси. Старо хронично заболяване може да се обади в началото на декември, но за празниците отново ще сте във форма.

Риби

Риби, този месец ще е добър за кариерата ви. Заетите със собствен бизнес ще получат необходимата финансова подкрепа, за да стартират нов проект. Усещането за застой, което ви измъчваше последните месеци, вече го няма. Възможни са здравословни проблеми, породени от стрес и нередовен живот. Обърнете си внимание и променете навиците си. Влюбените се  колебаят дали са с точния човек, но на любовта ѝ трябва време.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Фолкер Шльондорф: Майсторът на екранизациите
Текст Кремена Димитрова Под вещата му режисура през годините на екрана оживяха...
Read More
0 replies on “Звездите през декември”