Зоопаркът на Никол Кидман

LAS VEGAS, NV - APRIL 15: Nicole Kidman (L) and Keith Urban attend the 53rd Academy of Country Music Awards at MGM Grand Garden Arena on April 15, 2018 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Jeff Kravitz/ACMA2018/FilmMagic for ACM)

Любовта към животните не е за всеки, а животът сред тях още по-малко. Актрисата Никол Кидман обаче намира близоста с тях и природата за важна част от своето ежедневие. Особено по време на изолацията.

Наскоро звездата пусна снимка на своята любима котка в Инстаграм. Пакостникът се казва Луис и е нейната сутрешна аларма. „Кой се нуждае от будилник, когато си има Луис?“ – с чувство за хумор споделя актрисата.

Котето е навсякъде с нея и семейството й, но далеч не е единственото животно на фамилията. Освен него тя има още две котки – Джинджър и Снежанка.

Актрисата има и куче, което постоянно се навира в прегръдките на децата. Името му е Джулс и Никол го определя като мъдра и стара душа.

Но това не е всичко. Никол и съпругът й Кийт имат ферма с алпаки и крави, която се намира в Австралия. Там на площ от 111 акра е имението и ранчото, което звездата използва за моментите, в които си почива от снимки.

Преди време звездата отговаря на въпроси за своята чудесна ферма и тогава сподели, че я обича много заради въздуха, спокойствоето и простотата на живот в нея. Е, разбира се, фермата й е удобна и модерна и едва ли нещо липсва на актрисата.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Temporal от Valentino
Едно от свойствата на гениалния ум е, че работи еднакво добре в...
Read More
0 replies on “Зоопаркът на Никол Кидман”