Интимна снимка от раждането на Мур

Днес все повече родители избират да споделя и най-интимните си моменти със своите последователи в мрежата. Раждане, загуба на любим човек, дори бебе, момент на силна болка или болничен престой – нищо от това не се пести на близки и не толкова близки потребители в мрежата. Дали това е хубаво или не е, ние в DIVA няма да съдим. Изборът на всеки е личен – да сподели или не своя интимен момент. Точно както направи певицата Манди Мур.

След шеметни години в началото на кариерата си, Мур се поизгуби от полезрението, за да се завърне със сериала „Това сме ние“. Там е в ролята на майка и ето, че това щастие се случи на живо. Манди има прекрасни поводи да е щастлива. И не се колебае да ги споделя с всеки, който е готов да я последва в мрежата.

Преди седмица Мур роди първото си дете и в подробности обясни какви затруднения е имала да стане майка на 36. От процеса, който не се състоял по нейния мечтан начин, през страховете, та чак до снимка на едва родения й син, всичко това бе разказано в профила на актрисата. А ако ви е любопитно там вече има няколко фотоса на сина й Огъст (роден през февруари).

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
Руни Мара или Одри Хепбърн
Икона на романтичното кино Одри Хепбърн е вдъхновение за милиони жени по...
Read More
0 replies on “Интимна снимка от раждането на Мур”