Ирина Шейк за самотното родителство

NEW YORK, NEW YORK - MAY 06: Irina Shayk attends The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion at Metropolitan Museum of Art on May 06, 2019 in New York City. (Photo by Theo Wargo/WireImage)

Чували сме го от стотици звездни двойки. Клишето: оставаме приятели, за да се грижим за децата си. Уви, малцина са тези, които ще признаят, че тежестта за поколението лежи обикновени на плещите на единия родител. И макар да е особено пестелива в откровенията си Ирина Шейк го намеква в последното си интервю.

„Не разбирам термина съвместно родителство. Когато дъщеря ми Леа е с мен – аз съм 100% нейният родител. Когато е с баща си, той е нейният 100% родител. Това „поделяне“ на задълженията просто не е истинско“, обяснява през своята гледна точка моделът.

Разбира се, Ирина заявява, че Брадли Купът е чудесен баща. За връзката им в миналото – няма да коментира. Каквото е било, било е. Същото е и за слуховете около личния й живот. Препатила от публичността, Шейк е не само потайна, но и напълно избягва да се информира за версиите, които обикалят таблоидите. „Просто нямам време за това. Важно е само какво се случва в моя живот и с моите приятели. Останалото е шум“.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Меган и Хари с първи проект по Netflix
Като обикновени хора без държавни субсидии на принц Хари и съпругата му...
Read More
0 replies on “Ирина Шейк за самотното родителство”