Кайли вдига сватба

Всяко добро момиче заслужава да срещнелюбовта на живота си. Понякога товс отнема време, но не бива да се губи надежда. А Кайли Миноуг е живото доказателство, че никога не е късно. Австралийката и приятелят й Пол Соломонс са сгодени и ще се оженят.

Новината бе потвърдена от въодушевената бъдеща свекърва на певицата. Миноуг, която е на 52 години, излиза с директора на „Джи Кю“ Пол Соломонс (46 г.) от 2018 г. Глория Соломонс, мащеха на Пол, каза, че е въодушевена и развълнувана, че двойката планира сватба. Тя отговори на въпроси на британското издание от семейния дом в село Ланбрадак, Южен Уелс.

Глория е омъжена за бащата на Пол от 41 години.Глория Соломонс споделя, че се е срещала с Кайли и че я харесва. Тя обаче отказа да разкрие подробности за предстоящата сватба, защото Кайли и Пол са я помолили да не го прави.

Досега Кайли нямаше успех в любовта. След няколко дълги връзки, австралийската певица се сгоди през 2016 г. за британския актьор Джошуа Сас, който тогава бе на 28 години. Връзката им продължи още година след това и двамата се разделиха.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Бионсе и Айви – пълни копия
Може би не е изненада за никого, но дъщерята на Бионсе и...
Read More
0 replies on “Кайли вдига сватба”