Как Наоми стана майка на 50?

Photo by James Devaney/GC Images)

Новината, че топмоделът Наоми Кембъл е станала майка за първи път дни преди 50-тия си рожден ден, разбуни духовете. Британката пусна в инстаграм снимка на крачето на новородената си дъщеря и написа няколко реда за благодарност, че я е „избрала за своя майка“. Запази обаче за себе си всички подробности относно появята на бебето и не спомена името му.

Единствената подсказка на топмодела, бе отнелязването на майка й в публикацията за щастливото събитие. С това подчерта дебело, че мъничето ще расте в истински матриархат под зоркия погед на баба и мама.

Кой е бащата на бебето на Наоми и как успя да се сдобие с него? Чисто биологично не е невероятно топмоделът сам да роди първото си дете на 50. Все пак Джанет Джаксън стана майка на 51 с помощта на медицината. Кембъл също преди 4 години в интервю намекна, че иска да има дете и е готова за тази стъпка. Тя отбеляза, че прогресът на науката е позволил все повече жени да не зависят от възрастта си, за да станат родители.

Разбира се, в случая на модела, тя се е възползвала от услугите на сурогат, за да износи детето й. Моделът се появи през април в модно ревю на Майкъл Корс и бе зашеметяваща в тоалета си. И не беше с бременен корем. По-рано този месец пък Кембъл показа корица на списание, на което е по бански. Липсата й на сериозен партньор, когото да покаже пред феновете, също издава, че навярно е използвала семенна течност на донор.

През последните години Наоми нееднократно издаде, че е сложила живота си в ред след всички необмислени и скандални прояви. Тя започна да прекарва повече време в Африка и да помага на местната модна общност там да се появи на световните сцени. Заряза и връзките с мултимилионери, които я разнасяха по страниците на жълтата преса. Всичко това, навярно, е било част от подготовката й за майчинство, в което моделът ще вложи всички свои усилия.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Новото гадже на Майли

Раздели, събирания, любовният живот на Майли Сайръс е всичко друго, но не...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ