Ким срещу Кание рунд 1

kim i kanye west
. (Photo by Ian West/PA Images via Getty Images)

Войната между Ким Кардашиян и Кание Уест за подялба на имуществото им вече започна. След като певецът се изнесе от общия им дом, сега става ясно, че той окончателно ще бъде присъден на съпругата му. Имението е на стойност 60 милиона долара, a двойката го обитаваше от раждането на първото си дете. Сега обаче ще е само на разположението на Ким и четирите й деца.

https://www.instagram.com/p/CKT_3Q-giQN/

Имението е огромно и преди 7 години бе купено от двойката за 20 милиона долара. Кание Уест се намеси в преработването му в дом за голямото му семейство, като покани белгийския архитект Аксел Вервуд. Той претвори идеите на рап звездата на практика, за да го превърне в къщата на мечтите. Интериорът е модернистичен, изключително практичен и подходящ за голямата фамилия на Ким – дори тази с всичките й сестри, племенници и роднини. А след всички нововъведения домът вече е оценен на над 60 милиона долара.

Макар да изглежда като загуба за Кание Уест, певецът е признал, че предпочита къщата да остане за бившата му. Така двойката ще се опита да опази децата от допълнителен стрес покрай раздялата си. Признаваме, това звучи като наистина добро родителско решение.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Бритни: Семейството ми ме съсипа
Бритни Спиърс сподели поредната порция скандални подробности от личния си живот. Певицата...
Read More
0 replies on “Ким срещу Кание рунд 1”