Когато Били е секси за Vogue

Секси – не е за вярване, че тази дума ще бъде използвана за Били Айлиш. Певицата, която скоро пусна албум сияе във фотосесия за Vogue, която я представя в много различна светлина.

Разбира се, за всичко си има причина. Провокацията на звездата не е случайна. В интервюто за британското списание Vogue тя говори за разпространението на сексуалната експлоатация на непълнолетни, казвайки, че „това е навсякъде“.

Говорейки за новия си сингъл „Your Power“ , който разглежда отношенията на насилие между непълнолетен и възрастен човек, 19-годишната певица каза, че всички нейни връстници са преживели някакъв вид непристойно сексуално отношение. „ Това наистина не е за един кинкретен човек. Може да си помислите, „защото тя е в музикалната индустрия“, не пич. Навсякъде е. Не познавам нито едно момиче или жена, които да не са имали странно или наистина лошо преживяване “, казва Били.

„Няма значение кой си, какъв е животът ти, положението ти, с кого се обграждаш, колко си силен, колко си умен. Винаги можете да се възползват от теб. И е толкова неудобно, унизително и деморализиращо да си в това положение да мислиш, че знаеш толкова много и след това осъзнаваш, че в момента си малтретиран“, обяснява още звездата.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Сава Драгунчев: Висок съм, много съм висок
Някъде през 80-те години на XIX век писателят Марсел Пруст попълнил въпросник...
Read More
0 replies on “Когато Били е секси за Vogue”