Коледа се познава по дървото

Тиха нощ, свята нощ, красива маса, близки хора, но най-важното в дните около Коледа е у дома да има украсено дръвче. Изкуствено, стилизирано от клони, в саксия – вариантите са безброй, а тази зима покрай стоенето у дома декорацията се превърна в малко бягство от сивотата на делниците.

Коледа се свързва с хита на Марая Кери и няма как да пропуснем да надникнем в дома на дивата в този специален период в годината. Декорацията е в червено, златно с много лампички и големи пакети с подаръци за близнаците й.

А ето как празнуват звездите у нас. Дни преди празниците официално да започнат актрисата Радина Думанян стана майка на момиченце. То е най-ценния подарък за тази Коледа, която звездата ще подслажда с тези вкусни курабии, които крие под класически декорирана в бяло сребърно и златно елха

Александра Петканова е едно от модните лица с огромен брой последователи в мрежата, за това какво е избрала за своята елха е любопитна тема. От поста й виждаме, че цветовете тази зима са лилаво

Златно, лампички и червени топки – класиката си е класика и Никол Станкулова не страни от нея. Напротив – доверява й се с пълна сила.

Лицето от корицата на априлския ни брой 2019 г. Мария Илиева не се е ограничила да сложи лампи само по елхата, а е украсила целия си дом с тях и изящни златни играчки. И сподели това суперсладко видео със сина си Александър. Ние с надежда чакаме първия му запис и вече сме му фенове

Бяло и златно с леко килната жълта звезда на върха – Цвети Пиронкова посреща коледния дух в дома си и след една мега успешна година на корта.

Водещата Гала обяви, че тази година хич няма настроение за празниците. За това пък елхата й е с настроение и дори с двойна функция. По нея са окачени домашни курабии и меденки. Да й сладко.

Бившата водеща Ирина Тенчева е домошар с усет към детайла за това с внимание следим как е украсила елхата тази година. Бяло и златно са цветовете в декорацията, красиви лампички и няколко допълнителни венци из дома се грижат за духа в този пълен с деца дом.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Принцеса Юджини на битка срещу модерното робство
Докато баща ѝ принц Андрю се опитва да се измъкне от обвиненията...
Read More
0 replies on “Коледа се познава по дървото”