Колите мечта на Робърт Дауни-Джуниър в HBO Max

Show Art

Робърт Дауни-Джуниър обича да възстановява класически автомобили, но също така се е посветил на борбата с изменението на климата. Затова пренася любимите си стари автомобили в бъдещето, като ги прави по-бързи, по-мощни и по-ефективни, запазвайки „душата“ им непокътната.

Ние сме това, което караме, и след като през годините бях натрупал внушителна колекция от класически автомобили, аз се превърнах в бензинова каша. Почувствах се лицемер, тъй като през 2019 г. бях основал Footprint Coalition, за да разширявам технологиите, които смекчават изменението на климата. За щастие, аз съм мечтател и последните 3 години бяха експеримент на надеждата. Ангажирах най-добрите и най-ярките умове, за да оценя, образовам, издигна и декарбонизирам тези превозни средства по начин, който демонстрира неограничения потенциал на творческото решаване на проблеми. Това беше огромно предизвикателство и поучително пътуване. Освен това е просто забавно за гледане и за това трябва да отдам дължимото на децата си, съпругата ми и шефка – Сюзън, екипа на компанията ми Team Downey, на Boat Rocker с Matador Content и, разбира се, на Max и Warner Bros. Discovery. Благодаря ви, че подкрепихте това, което на моменти изглеждаше с размита визия, но в крайна сметка потвърди безбройните начини, по които можем да обединим усилията си и да създадем устойчиво бъдеще.“, споделя актьорът.

В първите два епизода виждаме преобразяването на пикапа К10 от звяр в истинско чудовище и рядък модел бенц, принадлежал на майката на актьора, в класика, задвижвана от биодизел.„Колите мечта на Робърт Дауни-Джуниър“ е съвместна продукция на Team Downey с изпълнителни продуценти Робърт Дауни-Джуниър, Сюзън Дауни и Емили Баркли Форд; Matador Content с изпълнителни продуценти Джей Питърсън, Тод Лубин и Дейв Ларзелер и Warner Bros. Discovery с изпълнителен продуцент Кайл Уилър.

Поредицата се състои от 6 епизода, които вече са налични в стрийминг платформата HBO Max.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Гъбен пастет
Продукти: 50 г сушени манатарки 2 с.л. масло 1 глава лук 250...
Read More
0 replies on “Колите мечта на Робърт Дауни-Джуниър в HBO Max”