Кристен Стюарт като Даяна

Колкото и години да са минали от раздялата на принцеса Даяна и принц Чарлз, темата продължава да е особено вълнуваща за света на клюките. Вероятно затова скоро ще се появи още един прочит на историята на брака им, а главната роля е в изпълнение на актрисата Кристен Стюарт. Продукцията е на чилийския режисьор Пабло Ларейн и носи заглавието „Спенсър“.

Действието в лентата се развива в рамките на три дни в началото на 90-те години, когато принцеса Даяна взима решение да се разведе с британския престолонаследник. Вече се появи и първата снимка от промото на лентата и в него Кристен демонстрира фантастична прилика с героинята си. Стюарт е с подкъсена руса коса, черна шапка с воал и червен костюм, а това на феновете на принцесата издава съвсем точен отрязък от време – Коледата на 1993-та година.

Очаква се работата по филма да приключи до пролетта, а тази есен „Спенсър“ да е на екран. Това не е случайно – кино версията иска да е преди поредния сезон на сериала „Короната“ и преди 25-годишнината от смъртта на Даяна, която ще е през август 2022 г.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Моята приказка от „1001 нощ“
Когато преди почти година светът спря да живее на пълни обороти заради...
Read More
0 replies on “Кристен Стюарт като Даяна”