Летен хороскоп

Овен

Овни, през юли и август ще се радвате на страхотен любовен живот. Необвързаните ще срещнат нова страст, а обвързаните ще преоткрият романтиката. Отношенията с партньора ще бъдат топли и хармонични, а в дома ви ще царят щастие, радост и мир, каквито винаги сте искали. Изпратете децата за няколко седмици във ваканция и се посветете един на друг. В работата също всичко е наред. Може да инвестирате в бизнес, който ще донесе добри печалби.

Телец

Телци, за вас звездите са отредили отлично здраве през летните месеци. Няма нужда да се тревожите за нищо. Вкъщи ще имате пререкания с половинката, но няма да е нищо фатално – за всеки проблем ще намерите и решение. Необвързаните от вас не бива да отклоняват никакви покани за социални събития, защото не се знае къде точно ще срещнат любовта. Планирайте хубаво голямо ваканционно пътуване със семейството или приятелите.

Близнаци

Близнаци, юли и август ще бъдат чудесно време за вас, стига да успеете да постигнете баланс между работата и личния живот. Очаква ви повишение в работата, финансовите ви постъпления ще се увеличат и няма да ви липсва нищо. Отделете повече време на децата си, те имат нужда от вас в момента. Ще се учудите колко бързо растат и всеки миг с тях е безценен. Може да възникнат известни здравословни проблеми, свързани с храненето и начина ви на живот.

Рак

Раци, през лятото ще пътувате много, основно по работа. Тези пътувания ще ви срещнат с нови хора, които в бъдеще ще ви помогнат да развиете бизнеса си и да изградите успешна кариера. Внимавайте с финансите и се въздържайте от необмислени харчове, защото има риск да изпитате недостиг. Уверете се, че винаги сте на линия за близките си, когато имат нужда от вас. Не бъдете егоисти и споделяйте благата, ресурсите и времето си с хората, които обичате.

Лъв

Лъвове, юли и август за вас са време за учене – буквално или в преносен смисъл. Ако още не сте завършили обучението си, ще накарате учителите да се гордеят с вас. Или пък ще научите нови и важни уроци за живота, които ще ви помагат в бъдеще. Ще имате доста спорове с партньора си, които ще доведат до проблеми в любовния живот. Здравето ви ще е добро, а жените, които искат да забременеят, ще получат този шанс – звездите се подреждат благоприятно.

Дева

Деви, дори и за секунда не приемайте живота си за даденост. Трябва да го живеете така, че да си струва, и ако още не сте започнали, лятото е чудесно време да започнете. Фокусирайте се върху нещата, които са важни за вас, и действайте. Тези два месеца ще ви донесат нова перспектива, която ще ви помогне да подобрите всички аспекти в живота си. Физическото ви здраве ще е чудесно, но трябва да обърнете повече внимание на душевното и на  духовното.

Везни

Везни, звездната прогноза за юли и август е категорична – трябва да живеете честно и почтено. Бъдете честни и откровени както с близките си, така и с приятелите и колегите и не се изкушавайте да мамите. Това трябва да е фокусът ви и само така ще изградите здрави и солидни отношения, базирани на взаимно доверие. Грижете се за хората около вас, защото взаимоотношенията са най-големият ви капитал и основата на здрав, щастлив и хармоничен живот.

Скорпион

Скорпиони, през първия месец от периода брачният ви живот ще бъде изпълнен със страст и романтика. Ще оцените всичко, което партньорът ви прави за вас – нещо, което през последната година бяхте позабравили. През август децата ще ви създават проблеми, но с малко по-здрава ръка ще успеете да ги върнете в правия път. Необвързаните ще имат шансове за интересни нови запознанства. Звездите насърчават ученето, образованието и реализацията.

Стрелец

Стрелци, двата летни месеца ще бъдат особено благоприятни за тези от вас, които развиват собствен бизнес. Очаквайте големи печалби и постоянни финансови потоци. Постъпили сте умно, като не сте си сложили всички яйца в една кошница и сте си осигурили алтернативи. Когато става дума за кариера, бъдете агресивни и настъпателни, за да постигнете целите си и начинанията ви да се увенчаят с успех. Имате пълната подкрепа на близките и семейството си.

Козирог

Козирози, през юли и август ще пътувате много. Бизнесът ви се развива добре и ще може да спестите достатъчно пари за черни дни. Работата ви носи много стрес, който ще се отрази на нервите и на психичното ви здраве. Намерете начин да се разтоварвате, говорете с близките си, а при необходимост – и с терапевт. Покажете привързаност към хората, които ви обичат и ги е грижа за вас. Особено важно е да изградите здрава и любяща връзка с децата.

Водолей

Водолеи, през лятото децата ви ще ви накарат да се гордеете. Всичко, което сте направили за тях като грижи, възпитание и образование, ще даде плод и ще покаже видими резултати. На работното място пък началниците ви ще се гордеят с вас. Усилията ви водят до осезаем прогрес, а защо не и повишение. Прекарвайте повече време с партньора си и се вслушвайте в нуждите му. Комуникацията е ключът към успешен и хармоничен брак, какъвто искате.

Риби

Риби, звездите ви обещават отлично здраве през летните месеци. Помогнете им, като не прекалявате с храната, алкохола и нощния живот. Очертават се доста пътувания извън населеното място, в което живеете – както по работа, така и лични. Служебните ще ви донесат много позитиви и полезни контакти, а личните – пълноценно време със семейството. Възможно е да изникнат известни недоразумения с партньора, но с добро желание ще ги разрешите.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Кардашиян се омъжи в Лас Вегас
Сестрите Кардашиян не си поплюват. Докато едната е в процес на развод,...
Read More
0 replies on “Летен хороскоп”