Магията на Queen с QUEEN SYMPHONIC

На 21 май от 20.00 часа в Зала 1 на НДК ще се проведе спектакълът QUEEN SYMPHONIC, с диригент маестро Ричард Сидуел, който ще поведе Националният ни филхармоничен оркестър по магичните пътища на музиката на Queen.

QUEEN SYMPHONIC е грандиозен симфоничен рок спектакъл с най-великите хитове на Queen. В него участват звездите от феноменалния мюзикъл „We Will Rock You” – Jon Boydon, Peter Eldridge, Emma Hatton, Jenna Lee Jamesзаедно с рок група и симфоничен оркестър.

Диригент е прочутия Richard Sidwell, работил с едни от най-големите имена от световната оперна сцена, като Sarah Brightman, Emma Bunton, Will Young и много други.

От премиерата си през 2000 г. шоуто “Queen Rock and Symphonic” е видяно от стотици хиляди фенове по целия свят.  Уникалната комбинация от блестящи изпълнители, рок група и симфоничен оркестър, дава възможност на зрителите да се докоснат до магията на Queen, както никога досега.

Цялото шоу като концепция, стил и избор на песни е одобрено лично от Brian May. Самият той споделя: „Песните на Queen не са за живота на рокзвезда, а за живота на обикновените хора – затова постигат такава връзка. Щастливи сме, че те имат връзка с всяко поколение.“

На сцената на Зала 1 на НДК ще излязат над 40 изпълнители, за да поднесат на многобройните български почитатели вечните хитове We Will Rock You”, „Bohemian Rhapsody”, „Radio Ga Ga”, „We Are The Champions”, „A Kind of Magic”, „Who Wants To Live Forever”, „Killer Queen”, „Don’t Stop Me Now”, „Fat Bottomed Girls”, „Somebody to Love” и много други.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Тенорите на Райна Кабаиванска
Вълнуващата прима Райна Кабаиванска, можем да чуем и видим в онлайн концерт...
Read More
0 replies on “Магията на Queen с QUEEN SYMPHONIC”