Мадона в невиждани кадри

Ексцентрично секси и невинно палава – Мадона от ерата на Like a Virgin е този поп феномен, който поколения музикални звезди се опитват да повторят. Безуспешно. На какво се дължи този чар нямаме отговор, но го търсим в няколко редки кадъра на певицата, които се появяват в нов фотоалбум.

Снимките са дело на японския фотограф Kenji Wakasugi през 1985 година, когато Мадона пътува за Япония, за да представи албума си. Двамата имат точно 45 минути за тях и ги правят като спонтанен акт на изкуство. Разполагат се върху розов диван, който покриват с найлоново покривало и това се превръща в единствения им декор. Няма стилисти, гримьори, няма екип, а певицата е обечена с дрехи от собствения си гардероб.

„Мадона беше много скромна, с великолепно поведение и маниери, и изглеждаше изключително властно. Обожавах усмивката й“, казва фотографът за този впечатляващ момент в кариерата си.

На снимачната площадка Уакасуги си спомня, че не е бил в състояние да общува със звездата. Разменя си само няколко насърчителни думи, но нейната „енергична“ личност му каза всичко, което трябваше да знае. Пред камерата тя се чувства повече от удобно.

„Не говоря английски и на терен нямаше преводач, така че нямаше разговор помежду ни. Казвах й само „ Страхотно! “ и„ Красиво!“ при всяка поза и движение, което тя направи. Тя беше на 100 процента готова за снимките, така че бях вдъхновен и отдаден. Между Мадона и мен по време на сесията имаше искра. Между нас нямаше никаква дистанция“, ряазказва още японският фотограф.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Елизабет Втора загуби още един любим човек
На 21-ви април кралица Елизабет Втора празнува своя 95-ти рожден ден, но...
Read More
0 replies on “Мадона в невиждани кадри”