Мария Бакалова показа мъжа до себе си

Неотдавна българската звезда Мария Бакалова загатна в социалните медии, че има нов мъж до себе си и това е Валери Григоров – син на олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева. Преди няколко вечери двамата за първи път се появиха официално заедно на светско събитие – премиерата на сборника с разкази „Виж сега, моето момиче“ в Sofia live club. Домакин на събитието бе Гери Турийска, а своите истории представиха Ваня Щерева, Милена Фучеджиева, Мила Роберт, Дарина Такова, Мила Михова, Елисавета Белобрадова, Прея, Цветелина Цекова и Пам Велидис.
Мария и Валери бяха в компанията на Ваня Щерева, майка на Мила Роберт, която е приятелка на Бакалова от студентските години. Актрисата обеща да се включи със своя история в следващото издание на сборника.
Валери Григоров, който е кръстен на баща си, беше участник в „Игри на волята“. 23-годишният софиянец е студент по право, а от 2 години се състезава в дисциплина Border-cross със сноуборд. От малък се занимава с различни спортове, но слабост са му екстремните – спускане по лавинни терени, скокове с парашут от 3500 м и други адреналинови преживявания.
Любовта между двамата пламва по време на работа – на снимачната площадка на филм с участието на Мария, в който Валери е каскадьор. Актрисата не е словоохотлива, когато става дума за личния ѝ живот и казва просто, че „той е най-доброто момче на света“.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Урок по дегустация за начинаещи

Текст Галина Нифору Има няколко основни неща, които  трябва да запомним, за...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ