Мария Бакалова показа мъжа до себе си

Неотдавна българската звезда Мария Бакалова загатна в социалните медии, че има нов мъж до себе си и това е Валери Григоров – син на олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева. Преди няколко вечери двамата за първи път се появиха официално заедно на светско събитие – премиерата на сборника с разкази „Виж сега, моето момиче“ в Sofia live club. Домакин на събитието бе Гери Турийска, а своите истории представиха Ваня Щерева, Милена Фучеджиева, Мила Роберт, Дарина Такова, Мила Михова, Елисавета Белобрадова, Прея, Цветелина Цекова и Пам Велидис.
Мария и Валери бяха в компанията на Ваня Щерева, майка на Мила Роберт, която е приятелка на Бакалова от студентските години. Актрисата обеща да се включи със своя история в следващото издание на сборника.
Валери Григоров, който е кръстен на баща си, беше участник в „Игри на волята“. 23-годишният софиянец е студент по право, а от 2 години се състезава в дисциплина Border-cross със сноуборд. От малък се занимава с различни спортове, но слабост са му екстремните – спускане по лавинни терени, скокове с парашут от 3500 м и други адреналинови преживявания.
Любовта между двамата пламва по време на работа – на снимачната площадка на филм с участието на Мария, в който Валери е каскадьор. Актрисата не е словоохотлива, когато става дума за личния ѝ живот и казва просто, че „той е най-доброто момче на света“.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Пролетна салата с кейл и броколи
Продукти: 5 ч.ч. нарязан кейл 3 ч.ч. нарязана маруля 1 глава резене,...
Read More
0 replies on “Мария Бакалова показа мъжа до себе си”