Мерилин Менсън притеснен за живота си

(Photo by Toni Anne Barson/WireImage)

Иронично, но след като бе обвинен в сексуален тормоз, Мерилин Менсън се притесни за живота си. Рок звездата е решил да не позволи никой да припари до имението му в Лос Анджелис, където прекарва последните месеци без да излиза навън. За да се опази, Менсън е наел денонощна охрана за дома си в Лос Анджелис.

Вероятно интересът към личния му живот е събудил някоя от параноичните психози на рокаджията, защото той бил убеден, че нещо ще му се случи. За да си гарантира поне малко сигурност, се свързал с фирма, която денонощно да бди над него. Друга причина за притесненията му били атаки на папараци. Недалеч от дома на музиканта бил забелязан снимачен екип, който възнамерявал да направи документална лента за най-новите развития по случая с него.

От психологическо и физическо насилие от страна на рокаджията вече се оплакаха над десет жени. Първа повдигна своите обвинения актрисата Евън Рейчъл Ууд, с която Менсън поддържаше любовна връзка в периода 2007-2010. Негова бивша съпруга Дита фон Тийз обаче отрече някога да е ставала жертва на насилие.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Хороскоп за октомври
Овен Спокойно, Овни – няма за какво да се тревожите през октомври....
Read More
0 replies on “Мерилин Менсън притеснен за живота си”