Месечен хороскоп за октомври

Овен

Овни, през октомври финансовото ви положение не е розово. Заради необмислени покупки и харчове ще се наложи да затегнете колана. Лишенията рефлектират и върху атмосферата вкъщи и е твърде възможно отношенията с партньора да са обтегнати. На работното място също срещате спънки и проблеми, които пречат на професионалното ви израстване. Учениците и студентите обаче ще се радват на голям късмет и отлични постижения.

Телец

Телци, през този месец здравето ви е отлично. Чувствате се бодри и изпълнени с енергия. От вас се иска само да не насилвате късмета си и да не злоупотребявате с храна и алкохол. Звездите ви подкрепят както в професионалните, така и в личните дела. Вероятно ще имате шанс да пътувате в чужбина по работа. Що се отнася до любовния ви живот, той ще бъде изпълнен със страст, хармония и романтика, а жените може да срещнат нова любов.

Близнаци

Близнаци, през октомври необвързаните от вас ще имат трудности с вземането на важни решения, засягащи любовта и връзките. Все още не сте срещнали човека, който да изпълни цялото ви сърце и не сте готови да се обвържете. Женените пък ще се радват на щастлив семеен живот и пълноценно време с децата. Звездите гарантират успехи в учението и работата – просто продължавайте все така упорито да преследвате целите и мечтите си.

Рак

Раци, през този месец ще се наложи да се погрижите за по-възрастните членове на семейството. Здравето ви ще бъде превъзходно, но децата ви може да имат леки здравословни проблеми  – нищо сериозно, няма повод за притеснения. Кариерата ви се развива в правилната посока и усилията ви се възнаграждават. Това води и до подобряване на финансовата ситуация. Купете си нещо хубаво или организирайте кратко романтично пътуване.

Лъв

Лъвове, обвързаните от вас ще срещнат доста предизвикателства през октомври. Семейният живот не върви гладко и са възможни повече от обичайното спорове с партньора. Това се отнася и за работното място – общуването с част от колегите може да бъде трудно. Този стрес се отразява на здравето и отслабва имунната ви система. Грижете се повече за себе си, а не само за другите. Хранете се здравословно, пийте много вода и си лягайте рано.

Дева

Деви, с партньора ви преминавате през труден период в брака. Това обаче не бива да ви обезсърчава и да ви кара да се отказвате един от друг. Проблемите се решават чрез много разговори и добра комуникация, за да се убедите, че гледате в една и съща посока. Необвързаните пък имат шанс да срещнат нова любов. Учениците и студентите ще се справят отлично. На работното място всичко върви гладко и спокойно.

Везни

Везни, през октомври трябва да помислите за някои промени в професионалното си развитие. Потърсете поприще, което повече ви подхожда. Не правете нещо само защото и другите го правят. Не се страхувайте да бъдете себе си. С ясни цели и упорит труд пътят ще ви изведе към финансова свобода и стабилност. Обърнете време и на децата си, те имат нужда от вас точно в момента. Има житейски уроци, които могат да научат единствено от вас.

Скорпион

Скорпиони, през този месец ненадейно ще се влюбите в когото най-малко сте очаквали. Това важи с особена сила за мъжете. Жените пък имат добри шансове да забременеят. Семейните ще се радват на спокойствие, блаженство и пълноценно прекарано време с децата. Здравето ви е чудесно и няма за какво да се тревожите. На работното място ще срещнете известни затруднения, но до края на месеца с малко помощ проблемите ще бъдат разрешени.

Стрелец

Стрелци, през октомври фокусът ви е върху израстването, каквото и да правите. Нека предизвикателствата на работното място не ви обезсърчават. Напредъкът ви кара някои от колегите да се чувстват застрашени и ще се опитат да ви устроят засада. Не им позволявайте и не се поддавайте на провокации. Финансите ви са отлични, но е добре да заделяте по нещо за черни дни. Прекарвате приятно и ползотворно време със семейството.

Козирог

Козирози, семейните от вас ще имат чудесен месец, пълен с разбирателство, хармония и доверие. Необвързаните пък ще срещнат нова любов, която има всички шансове да се превърне в голямата. Учениците и студентите ще са разсеяни и няма да се представят в най-добрата си светлина. Здравето ви също не е блестящо и трябва да отделяте повече време за почивка. Бизнесът ви върви добре благодарение на подкрепата на близките ви.

Водолей

Водолеи, за вас октомври ще бъде страхотен месец за любов. С партньора си ще намирате много радост във времето, прекарано заедно, и няма да може да се отлепите един от друго. Това обаче не важи за необвързаните, които този път няма да имат късмет и може да се влюбят в неподходящи хора. Звездите обещаат добри печалби на заетите със собствен бизнес. Прекарвайте достатъчно време с децата си и им показвайте верния път.

Риби

Риби, ако сте достатъчно търпеливи с партньор си този месец, ще постигнете ново ниво на хармония във връзката си, базирана на доверие и разбирателство. Финансите ви са отлични и може да си позволите кратко романтично бягство. Обърнете внимание на здравето си, може да ви създаде известни проблеми към края на месеца. На работното място може да не получите от колегите подкрепата, която ви е била обещана и на която сте разчитали.

Spread the love
Тагове
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Макс Айрънс – талантът е в кръвта му

Роден през 1985-а в семейството на Джереми Айрънс и ирландската актриса Синеад...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ