Мила Роберт, Ива Янкулова и “Молец” откриват Quartal Station

молец

С грандиозна шоу програма Quartal открива третия си дългоочакван обект за street food – Quartal Station . Локацията се намира на паркинга на Kaufland и обединява осем от най-обичаните и търсени заведения за хранене, които ще могат да бъдат посетени още този петък 31 март на “Генерал Тотлебен” 36. От в 20:00 ч. стартира концерт с най-актуалните и любими изпълнители – Мила Роберт, Ива Янкулова и “Молец”, като водещ ще бъде един от най-популярните български DJ Marten Roberto.

В първите дни на месец март, Quartal откри втората си и най-мащабна локация на Г.М. Димитров 81- Quartal District. Той е изграден от 61 морски контейнера и е с фокус храна и събития. Разположен е на почти 5 000 м2 и посетителите му могат да се насладят на разнообразна кухня от целия свят и богат събитиен календар – от сутрешна йога, през куклен театър, кино вечери, както и тематични и корпоративни събития. 
От бизнес гледна точка – в Европа създателите на новия District са абсолютни първенци в обединяването на толкова много и различни качествени брандове под една шапка.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Сензацията в класическата музика Бомсори Ким пристига за концерт със Софийската филхармония
Сензация в класическия свят, цигуларката Бомсори Ким ще се срещне за първи...
Read More
0 replies on “Мила Роберт, Ива Янкулова и “Молец” откриват Quartal Station”