Мишел Пфайфър и тайната на младостта

(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

На 62 години Мишел Пфайфър е от онези жени, които времето сякаш подминава. Да, звездата има своите фини бръчици и следи на възрастта, но трябва да признаем, че тези белези са минимални. Каква е тайната? Актрисата призна в интервю за телевизионно шоу преди няколко дни, че всичко се крие в баланса.

„Възрастта бележи всеки от нас, но наистина е важно да си обръщаме внимание. Спорт, умерено хранене, сън – тайна за дълготрайна красота няма, а само тези клишета за това как да я запазим“, призна Мишел.

Актрисата си призна, че когато не е на работа обича да си взима време за мързел. Не прекалява с нищо в живота и това й позволява да не се налага да се жертва, за да влезе във форма. Единственото й изкушение е виното, което понякога е малко повече от здравословното. Но пък всеки има нужда от малко порок в живота си, философства звездата.

Мишел е от малкото актриси в толкова сериозна възраст, които не харесват козметичните интервенции. Или поне не е от тези, при които те си личат. А това е обещаващо.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Линда Еванджелиста разказва за битката си с рака на гърдата
58-годишният супермодел разкри, че през изминалата година тайно се е лекувал от...
Read More
0 replies on “Мишел Пфайфър и тайната на младостта”