Момичето с лошия навик да е различно

Снощи, 17 юни в Ялта клуб се състоя премиерата на дебютното клубно парче на NIKA (Ники Михайлова) Bad Habit. Самата Ника е автор на музиката и текста на английски, а аранжиментът и съвременният модерен саунд са дело на Александър Кипров – син. Сред многобройните гости на партито бяха и много представители на радиа и медии, отразяващи началото на една обещаваща музикална кариера.
Ника е дъщеря на голямата наша рок звезда Роберта и хореографа Росен Михайлов. Освен че е надарена с красота, Ника е и с музикално образование, и трето поколение музикант. Нейният дядо е цигуларят Емил Ганов. Тя завършва с пиано и поп и джаз пеене Националното музикално училище „Любомир Пипков“. Като пианист има награди и гастроли в Обединеното кралство и Северна Македония. Като соло вокалист има множество самостоятелни участия в различни сборни програми.

Нейните интереси се простират извън музиката и от малка развива артистизъм и талант в областта на театъра, киното и изобразителното изкуство. Взимала е участие в редица артистични проекти, сред които: “Festen” от Дейвид Елдридж, с режисьор Слободан Унковски, “Гилгамеш”, реж. Елена Панайотова, “Мюзикалисимо” и др. Участва и във филмите – “Europa saga” – History Channel, “Cerise” (Франция), реж. Жером Енрико, и няколко рекламни и музикални клипове. Ездата и плуването са едни от големите ѝ страсти.
В момента тя е трета година студентка в НБУ, започвайки с „театър“, а сега продължава с „музикален мениджмънт“.

Ника е артист, който търси да заразява младите с музикалните си послания и да ги мотивира да намерят своята „различност“, но и уникалност в един свят на унифициране. Да имат смелостта и отговорността да застанат зад своите интереси и желания, умения и знания, да не се подчиняват само на трендове и моди, да не позволяват на стадното чувство да определя техния светоглед. “BAD HABIT” е нейния дебютен сингъл по неин текст и музика създадена в съавторство с пианиста-композитор Александър Кипров-син.

Spread the love
More from Вида Пиронкова
Петър Байков – глас от приказния свят
Петър Байков е театрален, филмов и озвучаващ актьор, певец, модел и инфлуенсър....
Read More
0 replies on “Момичето с лошия навик да е различно”