Най-новият моден аксесоар е… одеяло

Годината може и да не бе успешна за мнозина, но има своите изключения. След Тейлър Суифт, която пусна албум записан по време на карантината, няколко успешни колаборации и артисти, идва ред и на моден пробив. Малко ни е тъжно, че вместо с нещо крайно необичайно, той се изразява в откриването на перфектното одеяло. То е на дизайнера Раф Симънс, а ако смятате да се сдобиете с него за подарък на любим човек – закъснели сте. Всичко е разпродадено.

Последните месеци определено са доста добри за Раф, който през февруари официално прие колаборация с Прада. Освен, че я доведе до финал и лансира колекции в сътрудничество с Миуча Прада, той пусна и своя собствена линия дамска мода, която да допълни мъжката му такава. Сега обаче към тях лансира и своя сайт за интериорни аксесоари – одяла, свещи, книги с името History of my world.

За по-малко от 24 часа артикулите в сайта History of my world бяха разпродадени. При това цената за това никак не е за подценяване. Свещите бяха пуснати за 450 долара, а одеялата вървяха между 650 и 2100 долара. Одеяла, с които няма да се срамуваш, че си се наметнал по време на зуум конферентен разговор през новата 2021.

Spread the love
Tags from the story
,
More from Надя Костова
Каквото и да правите, правете го с любов!
фотография Стиляна Иванова Рубен Лазарев – двигателят зад Elephant Bookstore, любимият ни...
Read More
0 replies on “Най-новият моден аксесоар е… одеяло”