Най-новият моден аксесоар е… одеяло

Годината може и да не бе успешна за мнозина, но има своите изключения. След Тейлър Суифт, която пусна албум записан по време на карантината, няколко успешни колаборации и артисти, идва ред и на моден пробив. Малко ни е тъжно, че вместо с нещо крайно необичайно, той се изразява в откриването на перфектното одеяло. То е на дизайнера Раф Симънс, а ако смятате да се сдобиете с него за подарък на любим човек – закъснели сте. Всичко е разпродадено.

Последните месеци определено са доста добри за Раф, който през февруари официално прие колаборация с Прада. Освен, че я доведе до финал и лансира колекции в сътрудничество с Миуча Прада, той пусна и своя собствена линия дамска мода, която да допълни мъжката му такава. Сега обаче към тях лансира и своя сайт за интериорни аксесоари – одяла, свещи, книги с името History of my world.

За по-малко от 24 часа артикулите в сайта History of my world бяха разпродадени. При това цената за това никак не е за подценяване. Свещите бяха пуснати за 450 долара, а одеялата вървяха между 650 и 2100 долара. Одеяла, с които няма да се срамуваш, че си се наметнал по време на зуум конферентен разговор през новата 2021.

Spread the love
Публикувано от
Още от Надя Костова

Време за пилинг

Нови чисти активни молекули срещу хиперпигментация от ETAT PUR подготвят кожата за...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ