Наслаждавай се на себе си, скъпа!

Интернет и бюти блоговете диктуват нови правила. Без да загърбва офлайн територията, Pretty Shop се пусна по онлайн пистата, претворявайки по възможно най-добрия начин актуалния тренд

Малко неща може да се сравнят със стимулиращата радост от пазаруването в любимия бюти бутик. Като се почне от тестването на червила, мине се през пръскането с парфюм и се свърши с внимателното сканиране на редиците с кремове и серуми. Лесно е да се поддадете на безкрайното разнообразие от възможности за избор. И дори не ни карайте да споменаваме за екстрите на касата. Пазаруването онлайн е не по-малко изкушаващо (имаме предвид наистина неустоимо). Смятайте на пръсти: дава възможност да се запознаете с описанието на продуктите, да ги сортирате по категория и цена, да търсите по ключова дума, да преглеждате ревюта… Всичко това на един клик разстояние и от всяка точка на света, от уюта на собствения дом, удобството на дивана, пашкула на ваната (ненужното да се зачертае). И то докато подръпвате със сламка от смутито и обмисляте бъдещата си безгрижна ваканция. e-Commerce още веднъж доказва, че независимо от кризисните моменти, нестабилната политическа обстановка и прочее световни катаклизми бялата козметика, макиажът и парфюмерията се продават и винаги ще се продават. Едни от решаващите фактори за успеха са националните особености на козметичния пазар, но това е друга тема.

А сега нека ви пренесем във вълшебно женско царство, където царува култът към красотата и младостта. Това не е шега. Без да се опитва да открива топлата вода, Pretty Shop предлага съвсем ново шопинг изживяване, разчитайки на 28-годишния си опит. Майките ви сигурно още помнят историческата 1994 г., когато отвори врати първият търговски обект на първата верига за селективна парфюмерия и висококачествена козметика у нас (sorry за тавтологията). С откриването му бюти доайенът на българския пазар създава изцяло нов модел на пазаруване по подобие на елитните бутици в емблематични европейски столици. На новия уебадрес – www.prettyshop.bg, ще намерите световноизвестните марки Chanel, Dior, Givenchy, Bulgari, Versace, Moschino, Narciso Rodriguez, Issey Miyake, Atkinsons… Само в магазините на Pretty shop може да откриете грижа за кожата и макиаж с марката Givenchy. С право онлайн пространството се гордее с публиката си. Тя е изключително информирана, изчита до последната буква бюти секцията и сайта на списание D!VA и е готова за експерименти. Невъзможно е да си представим момиче на Pretty shop, което просто би взело произволен крем от долния рафт в супермаркета. Или няма да се запознае и да изгледа стотици отзиви и прегледи, преди да натисне клавиша на клавиатурата. Факт, който между другото прави илюзорно тестването в офлайн магазина. Друг важен момент: физическото място е невъзможно да побере голямо количество артикули само в една категория. Интернет потребителите имат далеч по-голям избор. Отличителна черта на www.prettyshop.bg е  разпознаваемостта, която ви кара да го посещавате отново и отново. Създателите му са наясно с женската психология. Първо, покупките при слабия пол имат спонтанен характер и, второ, движеща при избора е емоцията, а не логиката. Сайтът не е сух проект, скрит зад екрана, а жив портал с удобна навигация, който постоянно се развива, предлагайки комплексни решения за формиране на правилни бюти навици и красота до връхчетата на ноктите. Накратко – идеалното място да откриете нови продукти, които иначе бихте пропуснали. Няма начин виртуалното съкровище за бютихолички да не завладее ума и сетивата ви. Независимо какво пазарувате, може да сте сигурни в покупките си.  

Spread the love
Tags from the story
More from Свобода Сидерова
Готови за Хелоуин
Макар годината едва да започва, предложения за Хелоуин не липсват. Шоуто на...
Read More
0 replies on “Наслаждавай се на себе си, скъпа!”