Натисни рефреш

Търсите да актуализирате козметичната си чантичка с нови продукти. Независимо дали спешно се нуждаете от освежаване, или ви е писнало да опитвате да съживите старите си съмишленици, DIVA събра предложения, които няма да ви разочароват

Иновативното използване на светлинната оптика е част от ноу-хауто на Shiseido. Фон дьо тенът с лифтинг ефект Synchro Skin Radiant Lifting SPF 30 нашумя с многоизмерното си сияние при всякаква осветеност благодарение на микса от перли, микрокристали и оптични филтри. Независимо че прикрива всяко петно на неравномерния тен, фините линии и недостига на колаген, на допир текстурата е лека като въздух. Очаквайте вътрешно озаряване, идеално за това време на годината, и видимо повдигната кожа (екстракти от букови пъпки и кора от мандарина).

Балсамът за устни Rouge Dior Satin с прозрачен универсален финиш (подходящ е и за мъже) допълни гамата Rouge Dior. Цялата флорална наука за грижа за кожата на Dior е впрегната във формулата, като съставките са два пъти по-концентрирани в сравнение с червилото. Докато екстракт от червен божур запазва естествената хидратация на устните, екстракт от нар им придава еластична мекота. В добавка масло от карите подхранва. Освен естествения състав (95%) несъмнен плюс са пълнителите в тон със стандартите за екологичен дизайн на марката.

Идеята да обедини квартет прахообразни пудри в една опаковка (2 коригиращи нюанса отляво и 2 озаряващи отдясно) хрумва на Никола Дежан, арт директор на Givenchy, преди години. Сега той пренастрои комбинациите, разширявайки колекцията Prisme Libre с 6 нови. Лавандулово-ментовата Mousseline Acidulee например прикрива зачервяванията на карантинната Снежанка, а приличащата на смлени подправки Flanelle Epicee – луничките и изгореното чело на феновете на солариума. Формулата е същата (меки сферични частици и светлоотразяващи пигменти ), но капачката е лакирана.

Още гръцките философи вярвали в силата на огъня, водата, земята и въздуха. Елементите формират основата на Вселената и са тясно свързани със зодиакалните знаци. Вдъхновена от природните сили, essence създаде серията My POWER is. Водните зодии Рак, Скорпион и Риби са креативни, чувствителни и интуитивни. Емоционалната им дълбочина изразяват сините и тюркоазените нюанси, връхна точка в палитрата сенки WateR. Силно пигментираната прахообразна текстура и трите покрития – матов, металик и с ефект на пръски, правят лесно танцуването с вълните.

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Това не е магия… Това е Biologique Recherche
Ако монументалните инсталации на Кристо и Жан-Клод надхвърлят традиционните представи за скулптура...
Read More
0 replies on “Натисни рефреш”