На гости на Ричард Брансън

Тази пролет 70-годишният бизнесмен и милиардер Ричард Брансън ще отвори за посещения един от частните си острови, Москито. Този тропически рай е част от Британските Вирджински острови и се намира само на 3 км от любимия му остров Некер. Брансън купува Некер през 1978 г., когато е само на 29 години и посреща там многобройни ВИП гости като принцеса Даяна и семейство Обама.

В допълнение към девствените си бели плажове, остров Москито предлага зона за отдих и редица частни имоти, включително личното имение на Брансън с три вили и 11 спални, което вече приема резервации.

„Остров Москито се състои от колекция от луксозни частни вили (или имения, както ги наричаме), които могат да бъдат наети от гости, търсещи усамотение и 5-звездно обслужване“, се казва в сайта на частния остров.

Имението на Брансън може да побере до 22 гости, а допълнителните вили се очаква да отворят по-късно през 2021 година.

Милиардерът придобива остров Москито през 2007 г. Преди това в имота е имало малък курорт и ресторант, отворен в средата на 60-те години. Ремонтите започват през 2010 г. и според сайта „собствеността върху острова сега се споделя между няколко собственици на жилища“.

„Децата са повече от добре дошли на остров Москито и можем да предложим индивидуални оферти за тях, включително персонализирани ястия и дейности“, се казва още в сайта. „В басейните има много надуваеми играчки и съоръжения, а островът е забавна среда за игра на децата. Някои от нашите стаи могат да бъдат оборудвани с две единични легла, а най-малките ни гости могат да бъдат настанени с родителите си.“

Spread the love
More from divamagazine.bg
Джей Ло и рожденият ден на децата й
Дженифър Лопес официално влезе в клуба на родителите на тийнейджъри. Преди ден...
Read More
0 replies on “На гости на Ричард Брансън”