Ново начало във флакон

Казват, че ароматът е най-силната връзка с паметта. Кой обаче иска всяка сутрин да пръска на точките на пулса лоши спомени от миналата година? Сега е 2021-ва и макар това да не означава, че целият негатив е зад гърба ви, обнадеждаващо е, че март може да донесе известно (и много необходимо) облекчение. В духа на прераждането е време да заредите тоалетната масичка с три терапевтични аромата. Може да сте сигурни в едно: има още много неща, които ви предстоят. 

Щастието – повече от чувство

Това е енергия, положителна вибрация, аура от светлина, онзи момент между очакването и пеперудите в стомаха. Версията на емблематичния аромат La Vie Est Belle Soleil Cristal е сияйна пътека, окъпана в слънчеви нотки. Най-светлият аспект на щастието избухва с експлозия от бергамот и мандарина. Комбинирано с кокосов акорд, трио бели цветя – жасмин, портокалов цвят и иланг-иланг, е като усмивка на любимо лице. Засядайки в сладострастна ванилия като в мед, познатите от неподражаемия подпис на оригинала ирис и пачули се разгръщат с безпрецедентно излъчване.

Празник на семплите удоволствия

Любима песен по радиото. Първа глътка от сутрешното кафе. Красив залез. Животът е изпълнен с малки удоволствия. Boss Alive EDT на Hugo Boss почита всяко от тях, карайки ви да се чувствате живи. Ароматът съответства на името си и напълно оправдава очакванията. Ябълкови нотки, подсилени с пикантен акорд от мандарина, лимон и магнолия, напомнят, че всеки нов ден предлага нещо интересно. Екстровертното сърце (жасмин самбак, роза дамасцена) помага за оценката на всяка минута. Силата на момента се усеща благодарение на градински чай и мъх.

Духовно измерение

„Аз нямам магическа сила, сам я изграждам!” Кодексът за поведение Бушидо на самураите ги насърчава да повярват в себе си. Воден от идеята, че всичко е в нас, Shiseido лансира Ginza, перфектна алхимия, където елегантността на цветята среща пречистващите ума и тялото способности на гората. Уникална дуалност. Радостният полъх, завихрен от листенца от магнолия, фрезия, японска орхидея и три вида жасмин, придобива по- мощно измерение. Леко камфорен, акордът на хиноки (кипарис) се отразява като ехо в дълбочината на сантал и интензивността на пачули.

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Култовият пръстен – вече в синьо
Като олфактивна интерпретация на култовия пръстен Quatre, но вече в яркосиньо, Quatre...
Read More
0 replies on “Ново начало във флакон”