Нур, младата жена до Пачино

Неотдавна 81-годишният Ал Пачино бе забелязан с дама, която е не наполовина, а на една трета от възрастта му. Това не е толкова изненадващо за „най-заклетия ерген на Холивуд“ – предишната му приятелка, израелската актриса Мейтал Дохан, беше с 39 години по-млада. Тя го заряза с мотива, че двамата са на различен етап от живота си и разликата във възрастта е непреодолима.

Интересното в случая е, че новата му тръпка, 28-годишната Нур Алфала е серийна любителка на възрастни мъже. Филмовата продуцентка доскоро имаше връзка с Мик Джагър, 78-годишния вокалист на The Rolling Stones. Брюнетката започва да излиза с рок музиканта, когато е 22-годишна, а той е на 74. Връзката им продължава близо две години.

Медиите свързват името на Нур и с Клинт Истууд (по онова време на 88 г.), но красавицата отрича да са нещо повече от приятели. Говори се и за връзката ѝ с ексцентричния милиардер Николас Бергрюен, известен като „най-богатия бездомник в света“ заради факта, че в началото на новия век продава цялото си имущество и запазва единствено самолета си, с който пътува от един хотел до друг. Той също е по-възрастен от Алфала – с 33 години.

Но коя е красивата брюнетка, чието име означава „светлина“ на арабски? Родена е в Кувейт през 1993 г., майка ѝ е американка, а баща ѝ от Кувейт. Има по-малки сестра и брат. Момичетата и майка им се местят да живеят в САЩ, когато са още малки, там завършват и образованието си. След гимназията Нур посещава Училището за театър, кино и телевизия на Калифорнийския университет в Лос Анджелис, както и Училището за кинематографични изкуства на Университета на Южна Калифорния. Дипломира се през 2014 г. и създава първия си документален филм за бездомните хора, наречен Streets of Life. Освен това е изпълнителен продуцент на късометражния филм Brosa Nostra от 2016 г. Това са единствените ѝ известни творби, но въпреки това до момента Алфала е натрупала състояние от 3 милиона долара.

Що се отнася до Пачино, той има няколко дълги връзки, но нито една не завършва с брак. Има дъщеря, родена през 1989 г. от преподавателка по актьорско майсторство, а от друга жена – близнаци, родени през 2001 г. Известна е и дългата му връзка с Даян Кийтън.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Копривена супа
Продукти: 1 с.л. зехтин 1 глава лук 1 морков 1 стрък праз...
Read More
0 replies on “Нур, младата жена до Пачино”