Обама се разголва

Нова доза разкрития за най-успешното (особено в рекламно отношение) политическо семейство в Америка отново са на дневен ред. Няколко седмици след изборите в САЩ, докато Джо Байдън и Доналд Тръмп се държат за гушите, първият чернокож президент на страната Барак Обама пусна свои мемоари. Книгата чупи рекорди, а една от причините за това е стилът на откровение, в който е издържана. Обама издава, че е имал своите „тежки моменти“ в брака, резултат от собствените му амбициите. При това проблемите започват още в самото начало на похода на фамилията към Белия дом

През 1995 година, когато Обама е още сенатор на Илинойс, а Мишел е адвокат и се грижи за първородната им дъщеря, семейството често е в конфликт. „Карахме се вечер, когато вече бяхме изцедени от уморителния ден. „Никога не сме се разбирали да бъде така. Имам чувството, че сама върша всичко“, ми казваше Мишел“, разказва Обама в книгата си.

Проблемите на двойката, макар и признати от бившия президент сега, не са тайна за феновете му. Те са описани и от съпругата му в нейната книга „Моята история“ (издадена у нас от Софтпрес). Мишел споделя и за терапията, през която минават, за да изгладят противоречията си и в крайна сметка да се превърнат в една от онези емблематични двойки, които целият свят помни с романтичния танц при встъпването им в Белия дом през 2008-а.
„Мишел беше висока, красива, забавна, щедра и с толкова добро чувство за хумор, че ме плени още от мига, в който я видях“, повдига завесата към онези интимни моменти от познанството със съпругата си Барак . С това за пореден път печели симпатии сред тези, които винаги са търсили нормалността в политиката. А с откровенията си за пореден път показва, че владее перфектно умението да бъде близо до обикновения човек.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Мечта за лято от L’Occitane

Лосионът за след слънце с успокояващ и охлаждащ ефект и гел-кремът за...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ