Обама се разголва

Нова доза разкрития за най-успешното (особено в рекламно отношение) политическо семейство в Америка отново са на дневен ред. Няколко седмици след изборите в САЩ, докато Джо Байдън и Доналд Тръмп се държат за гушите, първият чернокож президент на страната Барак Обама пусна свои мемоари. Книгата чупи рекорди, а една от причините за това е стилът на откровение, в който е издържана. Обама издава, че е имал своите „тежки моменти“ в брака, резултат от собствените му амбициите. При това проблемите започват още в самото начало на похода на фамилията към Белия дом

През 1995 година, когато Обама е още сенатор на Илинойс, а Мишел е адвокат и се грижи за първородната им дъщеря, семейството често е в конфликт. „Карахме се вечер, когато вече бяхме изцедени от уморителния ден. „Никога не сме се разбирали да бъде така. Имам чувството, че сама върша всичко“, ми казваше Мишел“, разказва Обама в книгата си.

Проблемите на двойката, макар и признати от бившия президент сега, не са тайна за феновете му. Те са описани и от съпругата му в нейната книга „Моята история“ (издадена у нас от Софтпрес). Мишел споделя и за терапията, през която минават, за да изгладят противоречията си и в крайна сметка да се превърнат в една от онези емблематични двойки, които целият свят помни с романтичния танц при встъпването им в Белия дом през 2008-а.
„Мишел беше висока, красива, забавна, щедра и с толкова добро чувство за хумор, че ме плени още от мига, в който я видях“, повдига завесата към онези интимни моменти от познанството със съпругата си Барак . С това за пореден път печели симпатии сред тези, които винаги са търсили нормалността в политиката. А с откровенията си за пореден път показва, че владее перфектно умението да бъде близо до обикновения човек.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Топ гримьорът Алина Манова с безплатен летен курс
В разгара на лятото топ гримьорът Алина Манова ще направи безплатен онлайн...
Read More
0 replies on “Обама се разголва”