Последното приключение на Индиана Джоунс

Фотографии: ©2022 Lucasfilm Ltd.

В края на юни един от най-великите филмови герои на всички времена се отправя на последното си приключение в Индиана Джоунс и реликвата на съдбата – Инди нахлупва иконичната шапка, хваща камшика и се впуска по следите на могъщ артефакт, който позволява на притежателя си да контролира времето и пространството.

Най-известният археолог и един от най-великите филмови герои на всички времена Индиана Джоунс се завръща за ново грандиозно приключение с дългоочаквания Индиана Джоунс и реликвата на съдбата.

В ролята на Индиана Джоунс се завръща неподражаемият Харисън Форд, който е категоричен: Индиана Джоунс и реликвата на съдбата е достойният завършек на сагата, който зрителите заслужават и който гарантирано ще им „отвинти главите“. Форд ни отвежда зад кулисите на продукцията в специално видео, в което заедно с режисьора Джеймс Манголд, продуцента Катлийн Кенеди и актрисата Фийби Уолър-Бридж разкриват каква е тайната на „светкавицата в бутилка“, каквито са изпълнените с много удивителни моменти и опасности филми за Индиана Джоунс. Дръжте си шапките – най-доброто предстои!

Повече за емблематичния франчайз научаваме от ексклузивен поглед зад кулисите. Джеймс Манголд, Стивън Спилбърг, (самият) Харисън Форд и останалата част от звездния екип ни връщат в завладяващите приключения на Инди през годините и ни запознават с носталгията, любовта и още безброй емоции, вложени в създаването на новия Индиана Джоунс и реликвата на съдбата.

Действието на филма се развива през 1969 година, когато космическата надпревара достига точката си на кипене. Известният археолог и приключенец Индиана Джоунс (Форд) е разтревожен, след като Американското правителство вербува бивши врагове от Втората световна война, в отчаян опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер (Микелсен) – бивш нацист и настоящ член на НАСА, който е замесен в програмата за кацането на Луната и е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася. Но не и ако зависи от Инди – той се впуска в шеметна надпревара с времето, за да попречи на нацистите, а единствената (съмнителна) помощ, на която може да разчита, е на своята кръщелница Хелена (Уолър-Бридж).

Откриваме Индиана Джоунс и реликвата на съдбата вече в кината, IMAX и 4DX , дублиран и субтитриран. Преживейте това невероятно приключение.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Бабата на Кара Делевин в афера с принц Филип?
Кончината на принц Филип „раздвижи“ архивите на британските благороднически фамилии и извади...
Read More
0 replies on “Последното приключение на Индиана Джоунс”