Приказка в Dolce & Gabbana

Кортни Кардашиян се омъжи за Травис Баркър на 22 май в Портофино, Италия. Булката носеше уникална мини рокля от дантела и сатенен корсет на Dolce & Gabbana Alta Moda, вдъхновена от италианското бельо от 60-те години на миналия век. Допълваше я широк и дълъг ръчно бродиран воал с флорални мотиви и изображение на Дева Мария. Религиозната иконография, базирана на една от татуировките на Баркър, е придружена от текст, който гласи „семейство, лоялност, уважение“. Чифт ръкавици от тюл и дантелени обувки завършваха впечатляващия тоалет. „Да проектирам роклите си с Доменико и Стефано беше сбъдната мечта във всяко едно отношение“ – казва Кардашиян пред Vogue. Черният двуреден костюм на Баркър също е създаден от италианската къща.

Сватбата се състоя във Villa Olivetta в идиличното имение на Доменико Долче и Стефано Габана, разположена на покрит с евкалиптови, маслинови и кипарисови горички хълм. Вилата включва панорамна кула, тераси за хранене на открито и невероятна гледка към кристалното Средиземно море. Що се отнася до интериора, той е пищен и максималистичен, изцяло в духа на на Dolce & Gabbana.

Присъстваха всички от голямото семейство, Кардашиян, включително сестрите Ким, Клои, Кендъл, Кайли, децата Мейсън, Пенелъпи и Рейн, както и майката Крис. Най-големите деца на Ким и Кайли, съответно Норт и Сторми, също бяха на сватбата, както и синът на Баркър Ландън, дъщерята Алабама и доведената дъщеря Атиана Де Ла Хоя.

Снимките от събитието са на модния фотограф Елън фон Унверт.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Как изглежда Ева Лонгория на 24?
Тя е една от най-сексапилните актриси в Холивуд, но кариерата й потръгна...
Read More
0 replies on “Приказка в Dolce & Gabbana”