Примирие с лошото време

Шест идеи как не само да си върнете обонянието, но и вкуса към живота

Съвършенството се обзаведе с аромат. За мъжа, който го носи, Sign на Mercedes-Benz е отличителен знак. Като легендарната звезда с 3 лъча. Като емблема на уникалност и успех. Миксиран с розов пипер, кардамон придава свежест. Контрастът с бял мускус, зърна тонка и пачули е поразителен. Лавандула, портокалов цвят и листа виолетка създават сложен баланс, който майстор-парфюмеристът Оливие Кресп вдъхновено усъвършенства.

Време е за отглеждане на мустаци. В повечето случаи те изглеждат разчорлени  (ИЛИ РАЗРОШЕНИ) – не непременно гъсти или напълно оформени. При Casablanca растителността в стил ретро заема видно място. Мустакати мъже налагат и такива концептуални марки като Y/Project и Vetements. Най-добрата част? Също като 3-дневната брада мустаците не изискват особено планиране и подстригване – само желание да опитате нещо различно.  

Дамски чанти в мъжки ръце?! Макар и не нова, историята за универсалност, комфорт, практичност и функционалност става все по-популярна. Jil Sander, Prada, Fendi, Paul Smith… представят аксесоари с различни размери: от миникросбоди с дълга дръжка до огромни пазарски торби. Който и да изберете, той е идеален за носене не само на джаджи, но и на маски за лице, антисептици и други жизненоважни дреболии.

Размишлявайки върху най-важното, Bottega Veneta предефинира модерността. В lllusione Bois Nu простотата означава изключителен лукс, изискан минимализъм и безкомпромисно обонятелно преживяване. Новият прочит на култивираната мъжественост ухае на бергамот, горчив портокал и лимон. В сърцето освежаващ градински чай, рафиниран с пачули, кореспондира с дървесината и виниловото докосване в шлейфа.

Този сезон на модната сцена се връща най-неординерният може би аксесоар за коса. Първото нещо, което ви идва на ума, когато мислите за барета, е Париж, франзела и прочее стереотипи за французите. В действителност тя е символ на съпротивата. Обличайки моделите с модерна интерпретация на униформи, Dior демонстрира нов поглед върху стила милитъри. Военната строгост на баретата по-специално е омекотена от рисунки.

Мъжката красота е преди всичко въпрос на стил. Тъмносиньото е другият цвят на шика. Chanel тълкува постулатите на Коко Шанел по блестящ начин. Новият начин да носите Bleu de Chanel, който за 10 години се превърна в икона, е парфюмираният спрей за тяло All-Over. Компактният формат го прави удобен за пътуване, където и да отидете. Комплектът за бръснене включва крем, четка с практична магнитна стойка и несесер.  

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Божествена намеса: естествена алтернатива на ретинола
Може ли изключителните свойства на органично безсмъртниче да конкурират синтетичните молекули? За...
Read More
0 replies on “Примирие с лошото време”