Принцеса Шарлот стана посланик на Chanel

Oще от съвсем малко момиченце принцеса Шарлот Казираги от Монако е почитателка на Chanel. Вероятно за това 34-годишната внучка на кино иконата Грейс Кели е съвсем подходящ избор за посланик на марката по целия свят. Бунтар със собствен стил, жена, която цени модата не просто по етикет, но и заради духа на твореца, който остава вплетен във всеки един дизайн, от януари 2021 Шарлот ще представя моделите на Chanel. И трябва да признаем, че това много й отива.

Самата Казираги с шеговитост признава, че буквално е родена с дрехи на модната къща. Майка й носи костюмите на Chanel, докато е бременна с нея. Самият Карл Лагерфелд пък я запознава с магията на литературата и поезията, когато е още тийнейджър. Тя става и негова муза през 2012 – модел в една от фотографските му книги.

„Днес модата е повече от просто дрехи“, казва Шарлот и намеква, че ще бъде културен и социален посланик на френската къща заедно с Кийра Найтли, Кристен Стюарт, Лили Роуз Деп и Пенелопе Крус. А ние нямаме търпение да се запознаем с личните й каузи, които ще носят класическия костюм на Коко Шанел.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

3-годишна и вече бизнесдама

В семейството на Кардашиян всеки от рано взема препечелването на хляба в...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ