Първи поглед към криминалния трилър на Мартин Скорсезе „Убийците на цветната луна“

Криминален епос, базиран на реална история, който разкрива историческа трагедия.

На 20 октомври е време за нова киноистория – гигантът в индустрията Мартин Скорсезе за първи път събира легендарните Леонардо ДиКаприо и Робърт де Ниро в свой проект – Убийците на цветната луна. Бруталната историческа трагедия, в която истинската любов се пресича с неописуемо предателство, вече обра овациите на публиката на тазгодишния фестивал в Кан.

Действието на Убийците на цветната луна се развива през 20-те години на ХХ век в Оклахома, период, станал известен като „Големият терор,“ и проследява историята на племето Осейдж, на което петролът носи огромно богатство и за една нощ превръща хората му в едни от най-богатите в света. Благополучието им привлича бели пришълци, които манипулират, изнудват и крадат всичко, до което могат да се домогнат, преди да прибегнат и до хладнокръвни убийства. Към актьорския състав на филма, заедно с ДиКаприо и де Ниро, се присъединяват Джеси Племънс и Лили Гладстон, която влиза в ролята на Моли Кайл, като филмът разказва за невероятния романс между нея и героя на ДиКаприо – Ърнест Бъркхарт. Техните отношения са средството, чрез което се запознаваме с драматичните събития, които ни завладяват стъпка по стъпка с дълбока морална скръб и душевна болка. Кадрите са изпълнени с изстрели, битки, зловещи реплики и много, много пари. Такива пари, за които хората убиват.

Мартин Скорсезе – ненадминатият маестро на киното, който създава незабравими шедьоври с несравним разказ, хипнотизиращ визуален стил и непоколебима страст, сред които Шофьор на такси, Разяреният бик, Добри момчета, Вълкът от Уолстрийт и Ирландецът, във всеки от които демонстрира впечатляващата си способност да изследва дълбините на човешката природа, и Ерик Рот – познат със заплетени и сложни разкази с дълбока емоционална проникновеност като Форест Гъмп, Странният случай с Бенджамин Бътън, Мюнхен, Роди се звезда и Ужасно силно и адски близо, адаптират едноименния бестселър на Дейвид Гран.

Първият трейлър на дългоочакваната продукция напомня, че историята на Америка не е само фойерверки и барбекюта. Вместо това виждаме един убийствен разказ – обляна в кръв паметна епопея за унищожаването на един народ заради „черното злато.“

Spread the love
More from divamagazine.bg
Хари и Меган понижени в обикновени знаменитости
Пореден удар върху реномето на принц Хари и съпругата му Меган бе...
Read More
0 replies on “Първи поглед към криминалния трилър на Мартин Скорсезе „Убийците на цветната луна“”